Parfemi uz koje će uspomene vašeg vjenčanja trajati zauvijek
Parfemi uz koje će uspomene vašeg vjenčanja trajati zauvijek

Parfemi uz koje će uspomene vašeg
vjenčanja trajati zauvijek

Topli i sunčani ljetni dani vrijeme su u koje će mnogi parovi poželjeti smjestiti svoj veliki dan, ljetna sezona u potpunosti je stvorena za vjenčanja. Ukoliko ste jedan od parova koji će ovog ljeta ovjekovječiti svoju ljubav ispred vas su zadnje pripreme, od cvijeća i vjenčanice do najslađeg dijela na svakom vjenčanju – torte, polako i sigurno spremate se za vaš poseban dan. Iako su mnoge stvari na popisu pripreme već prekrižene i dalje ostaje par detalja koji se moraju odraditi kako bi vaš dan prošao savršeno. Jedna od stvari na listi prioriteta koja je već obavljena jest odabir vjenčanice. Ona se za mladu ističe se kao jedan od najvažnijih dijelova pripreme, ali svakoj vjenčanici trebaju se pridodati i detalji koji će upotpuniti cijeli look.

Uz decentan nakit ili romantičan detalj u kosi, miris je jedan od detalja koji se ističe kao esencijalan za vaš poseban dan. Potpuno je nevidljiv, a ponekad ostavlja najveći dojam. Parfem, miris pomoću kojeg stvaramo nezaboravne uspomene. Zašto parfem ima tako veliku važnost na vašem posebnom danu? Mnogi stručnjaci ističu da je najpoželjnije za dan vjenčanja odabrati potpuno novi miris, koji je u skladu s vašim omiljenim mirisnim notama. Ističu kako će novi parfem buditi sjećanja samo na taj dan i neće imati veze s drugim uspomenama. Na taj način parfem će djelovati kao vremenska kapsula za dan vašeg vjenčanja, a istovremeno će zaokružiti vašu najposebniju kombinaciju.

Parfemi koji su stvoreni za vjenčanja

Za vaš poseban dan poželjno je odabrati parfem koji je izdržljiv, a istovremeno dovoljno nježan. Ako tražite parfeme koji su bezvremenski klasici, koje ćete moći nositi svaki dan, a opet će u vama probuditi uspomene to su zasigurno miris poput: Armani Sì koji je istovremeno intenzivan i nježan, Jo Malone Silk Blossom čije nježne cvjetne mirisne note će trajati cijeli dan te Chanel Coco Mademoiselle Intense koji će svojim nježnim i cvjetnim mirisnim notama upotpuniti poseban dan. Ako ste u potrazi za niche parfemima onda su najbolji, a ujedno i oni koji će trajati cijeli dan: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, Good girl gone Bad by Kilian,  Byredo Young Rose i Tom Ford Soleil Brulant.

Foto: Instagram, Notino.hr, Douglas, Parfumerija Lana, Byredo

Učitati još
Zatvori