Parfem mjeseca: Tom Ford Soleil Neige

Parfem mjeseca: Tom Ford Soleil Neige

Soleil Neige

Jesen je sa sobom donijela brojne novitete koje jedva čekamo isprobati, a oni kojima se uvijek posebno veselimo imaju mirisni predznak. Omiljene parfeme od sad ćemo predstavljati u našoj novoj rubrici “Parfem mjeseca”, a zvijezda studenog je parfem s potpisom Toma Forda. Riječ je o novom mirisu iz Private Blend kolekcije, Soleil Neige.

Private Blend kolekcija može se opisati kao osobni mirisni laboratorij u kojem Tom Ford kreira posebne mirise namijenjene istinskim mirisnim kolekcionarima. Private Blend kolekcija sastavljena je od devet mirisnih kategorija, a novitet Soleil Neige dio je mošusne kategorije, tj. Musk, skupine kojoj pripada i White Suede.

Tom Ford Soleil Neige

Soleil Neige

Tom Ford je inspiraciju za ovaj miris pronašao u luksuznom zimovalištu francuskih Alpa na kojima kristalno bijeli snijeg zrcali zrake sunce. Glavne note su bergamot, jasmin grandiflorum concerte, sjemenke mrkve, narančin cvijet i vanilija.

Miris je dostupan u parfumeriji Douglas Arena centar i Mueller parfumeriji, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1787kn (50ml).

Foto: PR

Učitati još
Zatvori