Sinoć je centar Zagreba, zahvaljujući Paolu Terenziju, na nekoliko sati postao najmirisnija točka na svijetu
Sinoć je centar Zagreba, zahvaljujući Paolu Terenziju, na nekoliko sati postao najmirisnija točka na svijetu

Sinoć je centar Zagreba, zahvaljujući Paolu Terenziju, na nekoliko sati postao najmirisnija točka na svijetu

U ponedjeljak, 11. rujna u jedinstvenom prostoru STAN KONCEPT, svjetski poznati  parfumer Paolo Terenzi održao je parfemski masterclass. Time je centar Zagreba na nekoliko sati postao najmirisnija točka na karti svijeta. Tiziana Terenzi, V Canto, Giardino Benessere bili su u fokusu ljubitelja parfemskih priča.

Tiziana Terenzi parfemi
Tiziana Terenzi parfemi

Kreiranje ljepote

Parfemski masterclass koji je vodio Paolo Terenzi u STAN KONCEPTU bila je jedinstvena prilika za brojne parfemske entuzijaste da od samog kreatora svjetski poznatih parfema čuju puno toga zanimljivog i korisnog. Od tajni kombiniranja Tiziana Terenzi parfema do priča o samoj obitelji Terenzi pa i dojmova o svijetu i kulturama koje je upoznao i iz kojih crpi inspiraciju. Šarmantni pripovjedač, Paolo Terenzi, kao glavni tvorac parfemskih kreacija na opće oduševljenje prisutnih, autentično je pokazao što je to za njega “kreiranje ljepote”.

Parfumer Terenzi voli stvarati samo s prirodnim sirovinama koje osobno pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima i to se osjećalo sa svakim udisajem luksuznih kapljica Tiziana Terenzi parfema.

Paolo Terenzi
Paolo Terenzi

Mirisne priče

Tiziana Terenzi je parfemska kuća  upravo obitelji Terenzi, a jedan je od najvećih brendova u industriji niche parfema i prisutni su u 140 zemalja širom svijeta. Predstavljaju talijansku kulturu i naslijeđe, a brojni prisutni gosti u to su se mogli uvjeriti kroz masterclass za koji se tražilo mjesto više. Tiziana Terenzi, V Canto, Giardino Benessere mirisne su kreacije koje se inače mogu pronaći u svim Belodore parfumerijama, a upravo su oni i bili suorganizatori ovog događaja, kao deo DP Lux grupe. Zahvaljujući DP Lux grupi i obitelji Terenzi bila je ovo prilika da se u sklopu događanja #mirisnepriče #mirisnevečere doživi jedinstveno povezivanje svih naših osjetila s umjetnošću kreiranja parfema ali i likovne umjetnosti.

Na početku je sve prisutne u događanje uveo domaćin prostora i organizator parfemskih druženja, Hrvoje Vukov, istaknuvši da upravo ovim masterclass-om #mirisnepriče #mirisnevečere u STAN KONCEPTU kreću sa novim nizom događanja. Naime, u kontinuitetu je od prosinca prošle godine do kolovoza ove godine, održano 10 parfemskih druženja za kojima među publikom na društvenim mrežama vlada sve veći interes. Masterclass koji je vodio Paolo Terenzi na neki način je vrhunac dosadašnjih parfemskih druženja i najljepša motivacija za nastavak, istaknuo je Hrvoje.

PARFEMSKI MASTERCLASS
Jelena Stanulović (DP Lux Group) i Hrvoje Vukov
PARFEMSKI MASTERCLASS
PARFEMSKI MASTERCLASS
PARFEMSKI MASTERCLASS

Mirisi koji bude osjećaje

Tiziana Terenzi kao parfemska kuća u svijetu niche mirisa predstavlja autoritet zbog cjelokupne priče i vrhunske kvalitete ne samo mirisnih kreacija nego i dizajna bočica i ostalog pakiranja. Stoga je održani masterclass bio jedinstvena prilika za upoznavanje sa svim parfemskim djelima koja nastaju u parfemskoj radionici obitelji Terenzi, a osim Tiziana Terenzi, uzvanici su uživali u kombiniranju mirisa s potpisom V Canto i Giardino Benessere. Sva tri brenda naime stvara Paolo Terenzi i vidljivo je oduševljenje diljem svijeta jer te mirisne kreacije bude najdublje osjećaje.

Hrvoje Vukov kao autor projekta u STAN KONCEPTU ovim masterclass-om u suradnji sa DP Lux grupom još jednom je pokazao da zagrebačka parfemska scena ne samo da slijedi svjetske trendove nego i postavlja neke sasvim nove formate parfemskih susreta. Paolo Terenzi je bio oduševljen atmosferom, a nakon službenog dijela događanja sa svim prisutnima se nastavio družiti i uživati u toploj rujanskoj večeri u Zagrebu.

Tiziana Terenzi parfemi
Tiziana Terenzi parfemi

Foto: Sanjin Kaštelan

Učitati još
Zatvori