Ovako izgleda spektakularna nova Poliklinika Milojević

Ovako izgleda spektakularna nova
Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević, najsuvremenija anti aging poliklinika u regiji, od nedavno vas očekuje na novoj adresi.

U sklopu novoobnovljenog Centra Kaptol smjestila se beauty oaza, koja može konkurirati najljepšim svjetskim klinikama. Prostor je to koji odiše elegancijom, a u kojem se znanje i iskustvo kako vrhunskih liječnika tako i medicinskih sestara uz najmodernija dostignuća tehnologije nalaze u službi ljepote. 

Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije, istinski zaljubljenik u estetsku medicinu i pionir navedene grane medicine na ovim prostorima, ali i šire, otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, a ideja je bila stvoriti ekskluzivni i jedinstven prostor, koji će na najbolji način prezentirati duh poliklinike i dr. Milojevića.

Poliklinika Milojević, svi ćemo se složiti sinonim je za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah.  Od divnih boja, materijala, osam vrhunski opremljenih tretmanskih soba, vrlo zanimljivih umjetnina i pomno odabranog dizajnerskog namještaja, pa do posebno osmišljene opuštajuće glazbe, već i sam ulazak u prostor doživljaj je za sebe.

Koncept i uređenje prostora ove impresivne poliklinike koja se prostire na 326 m2 potpisuje arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

„Želju da to postigne ostvarili smo prostornom organizacijom, organskim formama  i odabirom materijala kojima se postiže ugoda prije svega, zadovoljavajući sve medicinske kriterije“, otkrila nam je arhitektica.

Ekskluzivnost prostora s obzirom na specifičnu djelatnost postiže se i svim unikatnim elementima opremanja prostora kroz ugradbeni namještaj, signalizaciju komunikacijskih hodnika i umjetnine na zidovima koje se pojavljuju u svim prostorima poliklinike.

Umjetnine su specijalno dizajnirane upravo za ovaj prostor, a na apstraktan način ilustriraju pojedine segmente djelatnosti poliklinike kroz ideju dizajnera iz studija Šesnić & Turković, realizaciju akademskih umjetnika Matije Plavčića i Vjerana Palijana, u suradnji s arhitektima. Glavni motiv uvijek je koža, koju kroz apstrakne oblike tretiranja raznih materijala provlače kao zajednički element i iz naboranog, ispucalog, opuštenog i nepravilnog elementa kroz kontrastnu tamnu liniju (koja simbolizira neki vid tretmana kojim se poliklinika bavi) pretvaraju u umireni, pravilniji, ravni, glatki element.

Glavni znak Poliklinike Milojević također je nastao u suradnji s jednim od naših najvećih umjetnika u staklu Jeronimom Tišljarom.

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova, kao što su Biologique Recherche, Omorovicza, Jane Iredale, ZO Skin Health by Zein Obagi, La mer, 111SKIN i Augustinus Bader.

Po prvi put u Hrvatskoj, vrhunski dermokozmetički brendovi koristit će se i prilikom izvođenja tretmana, naime, Poliklinika Milojević nudi posebno osmišljene i individualizirane tretmane vrhunskom dermokozmetikom, koji će se izvoditi, od strane posebno educiranog stručnog osoblja, kao predstavljanje kozmetike klijentu, ali i kao nadopuna drugim tretmanima. 

Kako je Poliklinika Milojević poznata kao predvodnik u trendovima estetske medicine, jedna od fantastičnih usluga po prvi put dostupna u Hrvatskoj odsad je i posebna nova tehnologija za uklanjanje tetovaža svih boja, hiperpigmentacija i frakcijski laser te carbon peel, tj. Hollywood peel. Odsad vas u Poliklinici Milojević očekuje i novi, revolucionarni Lumenis PiQo4 Laser koji koristi lasersku energiju na različitim valnim dužinama, a koje električnu energiju pretvaraju u svjetlosnu u piko sekundi. Laser gađa pigment nakon kojeg se on raprši i tijelo ga razgrađuje.

Poliklinika Milojević ljestvicu je postavila visoko, a stalno educiranje, praćenje svjetskih trendova, ljubav stručnog osoblja prema svom poslu, i iznad svega vizija dr. Milojevića, koji samo najbolje smatra dovoljno dobrim, garancija su da će tim Poliklinike nastaviti kao i dosad, ne samo u korak s trendom, nego uvijek jedan korak ispred.

Foto: Bosnić + Dorotić

Učitati još
Zatvori