Otvorena je prva Kiehl’s mobilna prodavaonica u Hrvatskoj!

Otvorena je prva Kiehl’s mobilna
prodavaonica u Hrvatskoj!

Iako je 2021. na odlasku, Kiehl’s je pripremio sjajnu vijest za kraj godine i ponosno predstavlja svoju prvu mobilnu prodavaonicu u Hrvatskoj!

O ČEMU JE RIJEČ? 

Kiehl’s mobilna prodavaonica predstavljat će prvu putujuću Kiehl’s prodavaonicu u Hrvatskoj. Upravo s njom ovaj poznati njujorški brend možda svrati i u Vaš grad ili kvart.

ZAŠTO?

Poznato je kako Kiehl’s u svojoj 170 godina dugoj tradiciji kao jedan od ciljeva navodi pružanje individualnog rješenja za njegu kože, uz pomoć učinkovitih i legendarnih formula koje vole korisnici diljem svijeta. Dovođenjem daška New Yorka na nove lokacije, Kiehl’s priča se nastavlja i širi.

DETALJI PROJEKTA

Kiehl’s će svoju mobilnu prodavaonicu u ovoj godini predstaviti na ukupno 4 nove lokacije i to u Zagrebu, Splitu te po prvi put, u Rijeci i Osijeku. Riječ je o prijenosnom podiju koji će predstavljati pravi mali Kiehl’s svijet. Na policama ćete moći pronaći najpoznatije formule brenda te napraviti besplatnu analizu kože i konzultacije s Kiehl’s savjetnicima za njegu kože. Također, brend ostaje vjeran svom Recycle & Be Rewarded programu nagrađivanja, bez obzira gdje se nalazio, stoga ćete u mobilnoj prodavaonici bez problema moći reciklirati Vašu praznu Kiehl’s ambalažu i zauzvrat preuzeti nagrade. Proizvodi ostaju vjerni svojoj ljekarničkoj tradiciji i znanstveno su osmišljeni kako bi očuvali, pomogli kod obnove i ojačali barijeru kože te zaštitili kožu od oštećenja i pomogli joj zadržati vlagu. Formulirana s visokim koncentracijama najboljih sastojaka, Kiehl’sova dnevna doza njege kože dokazano donosi vidljive rezultate. Za postizanje zdravijeg izgleda kože potrebno je samo nekoliko minuta dnevno.

GDJE I KADA?

Kiehl’s mobilnu prodavaonicu moći ćete pronaći na sljedećim lokacijama i u sljedećim terminima:

  • City Center one East, Zagreb – 22.11. – 28.11.
  • Tower Centar Rijeka – 30.11. – 5.12.
  • Joker Split – 7.12. – 15.12.
  • Portanova,Osijek – 17.12. – 23.12.

Povodom predstavljanja Kiehl’s Since 1851 mobilne prodavaonice, Matija Posavec, brend direktor Kiehl’sa za regiju Adria Balkan, izjavio je sljedeće:
 
„Sretni smo što nastavljamo širiti našu Kiehl’s priču. Nakon lansiranja online prodavaonice u srpnju ove godine, sljedeći korak bio je predstaviti Kiehl’s na lokacijama na kojima još nismo prisutni. Idejno rješenje u obliku mobilne prodavaonice povezalo je našu želju da osiguramo najkvalitetniju njegu našim kupcima, ali i da ostanemo vjerni našoj politici održivog poslovanja, s obzirom na to da je podij već prethodno korišten za razne Kiehl’s projekte u kojima smo sudjelovali. Možemo reći kako je ovaj projekt još jedan lijep dodatak u nastojanju da nastavimo dostavljati najkvalitetnije proizvode i ljubav prema skincareu našim kupcima.“

Kiehl’s je osnovan u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori