Recenzija: Pronašle smo najhranjivije drogerijske gelove za tuširanje i losione za tijelo

Recenzija: Pronašle smo najhranjivije drogerijske gelove za tuširanje i losione za tijelo

Kada temperature padnu tik ispod nule, a dani postanu izuzetno kratki, sve što poželimo nakon završetka radnog vremena je odjuriti doma, ušuškati se u najudobnije komade ‘za po kući’ i uz dobar zalogaj i topli napitak uživati u svojim omiljenim serijama i filmovima.

Alternativa tome je jasna; napunit ćemo si kadu, pustiti omiljenu glazbu i vrijeme provesti u lagano meditativnom stanju, potencijalno i uz čašu vina. A u krajnjoj liniji, barem uskočiti u topli tuš i zatim nahraniti kožu nekim baš dobrim losionom za tijelo.

U idealnom trenutku za ovakve opuštajuće trenutke kod kuće, na police drogerija i velikih trgovina stigla je nova Melem kolekcija, koja nam donosi ono najbolje od njege kože za zimu 2021. Riječ je zapravo o novoj generaciji gelova za tuširanje, koji imaju bogate, hranjive i mirisne formulacije. Nove formule gelova za tuširanje prate i pripadajući losioni za tijelo, a mi smo ih dobile priliku isprobati i uvjeriti se kakvo spa iskustvo u našim kupaonicama pružaju.

Melem užitak tuširanja

Već pri prvom susretu s proizvodima koji predstavljaju Melem užitak tuširanja osvojile su nas same amabalaže, koje dolaze sa super efektnim grafikama i jedan su od onih itekako efektnih dodataka kupaonici. Ako pri tuširanju ili svakodnevnoj beauty rutini volite vidjeti lijepe proizvode istaknute na polici u tušu ili iznad umivaonika, Melem gelovi za tuširanje i losioni za tijelo svakog će vam dana pouzdano razvedriti raspoloženje.

Još jedna sjajna inovacija koja se tiče same ambalaže krije se u čepu. Naime, Melem je s ovim gelovima predstavio i “drop-stop” čep, koji sjajno kontrolira istisnutu dozu proizvoda i brine o tome da količinu prilagodimo svojim stvarnim potrebama. Svima nam je poznata situacija u kojoj se ‘zaigramo’ ili je ambalaža jednostavno nedovoljno praktična, pa se dogodi da jako puno proizvoda otiđe u nepovrat, a mi vrlo brzo moramo kupovati novu dozu. S “drop-stop” čepom Melem je priskočio tom problemu i dodatno nam olakšao svakodnevno iskustvo tuširanja. Sitnica je to koja je doista malena, no ipak značajno pridonosi finalnom dojmu o proizvodu.

Božanstven miris u svakoj tubi Melem gela za tuširanje i losiona za tijelo

Ako volite proizvode s baš dobrim mirisima, možemo vam odmah prišapnuti da će vas mirisne note ovih gelova za tuširanje i losiona za tijelo u potpunosti osvojiti, ali ne samo to, već i relaksirati i pomoći vam stvoriti u vlastitoj kupaonici tu jedinstvenu spa atmosferu koja je rezervirana samo za vas.

Melem gelovi s novim formulacijama i prateći losioni pojavljuju se u više Melem kolekcija i svaki par ima ‘svoj’ miris i kompoziciju mirisnih nota. Tu su gelovi i losioni iz linija Melem s dragocjenim uljem avokada, Melem s dragocjenim uljem riže, Melem s dragocjenim uljem badema, Melem s esencijalnim uljem ruže i Melem Classic – ona klasična i svima nam omiljena Melem linija.

Za koji god se odlučili, nećete pogriješiti. Nama su svi mirisi sjajno ‘sjeli’, a naposljetku je do vaših mirisnih preferencija i favorita među mirisnim notama. Naši su gelovi i losioni s dragocjenim uljem ruže i dragocjenim uljem badema!

Najbolja mirisna njega za svaki dan ove zime

Obogaćeni prirodnim uljima blagotvornog djelovanja na kožu, Melem gelovi svako tuširanje čine čarobnim, njeguju kožu, osiguravaju joj hranjivu njegu i hidrataciju.

To smo najviše primijetile upravo u ovim, hladnijim jesenskim mjesecima, u kojima je pravi izazov pronaći kvalitetne proizvode za njegu kože. I ne samo kvalitetne, već i maksimalno djelotvorne proizvode koji će kožu očuvati nahranjenom i hidratiziranom usprkos svemu: stalnim izmjenama toplog i hladnog, suhom zraku u grijanim prostorijama i vanjskoj hladnoći. Već nakon prvih par tjedana kombiniranog korištenja Melem gelova za tuširanje i pratećih losiona za tijelo primijetile smo značajnu razliku u izgledu i kompletnom dojmu kože, koja je vidno i osjetno glatka, meka i njegovana.

Priuštite svojoj koži ove zime novi Melem užitak tuširanja! Nove gelove za tuširanje pronađite po cijeni 24,90kn, a losione za tijelo po cijeni 34,90kn – u drogerijama i većim trgovinama.

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori