Hrvatski beauty outlet u kojem ćete pronaći super snižene parfeme

Hrvatski beauty outlet u kojem ćete
pronaći super snižene parfeme

Kada je riječ o kupovini novog parfema, moramo priznati da volimo uloviti dobru shopping priliku, jer tržište parfema u stalnom je rastu, a u rastu su i njihove cijene. Tako bočice parfema postaju komadići luksuza koji nerijetko nisu za svakoga, i to u iznosima za koje je čak i potrebno uštedjeti novac kroz određeni period vremena.

Srećom, dobrih akcija ne manjka, a pronaći ih možete i u našem omiljenom beauty outletu u koji često znamo zaviriti i provjeriti što nam je novo donio. Riječ je o domaćem beauty outletu tvrtke Orbico, koja je zastupnik i uvoznik za neke od najboljih parfemskih i kozmetičkih brendova današnjice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Интернет-магазин парфюмерии (@spellsmell.ru)

Orbico Beauty Outlet

Osim što ćemo njihove proizvode pronaći na policama većine hrvatskih parfumerija i beauty trgovina, nije rijetkost da se isti nađu i u ovom virtualnom outlet shopu. Naravno, po pravim outlet cijenama. U čemu je kvaka, pitate se? Najčešće je riječ o proizvodima čija je ambalaža oštećena, pa se ne mogu prodavati po punoj cijeni.

Orbico Beauty Outlet trenutno nam donosi razne parfeme na popustima do 80%, a u ponudi su i neki high end brendovi poput Dolce & Gabbane, kuća Chloe, Ferragamo, Cartier i Jimmy Choo. Naš savjet je da pratite stranicu i provjeravate novitete, jer stalno dolaze i odlaze, pa se uvijek može uloviti nešto zanimljivo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori