Journal x Optical Express giveaway: Osvojite lasersku korekciju vida

Journal x Optical Express giveaway:
Osvojite lasersku korekciju vida

Optical Express

Kada razmišljamo o toplom vremenu, većinom razmišljamo o druženju s prijateljima tijekom toplih večeri, glasnijoj glazbi, mirisu lipa, preplanulom tenu, prekrasnim zalascima, vožnji brodom, moru… Često nam sva ta iskustva kvari upravo dioptrija i muka s lećama i naočalama. Bez zdravog vida većina svakodnevnih aktivnosti postaje gnjavaža ili čak i nemoguća misija. Osobe koje imaju dioptriju često ne mogu ni zamisliti plivanje bez naočala i leća, a kamoli neke zahtjevnije aktivnosti. Ovo je idealno vrijeme za skinuti dioptriju kako biste ovo proljeće i ljeto uživali širom otvorenih očiju!

Top 5 načina na koje će vam laserska korekcija vida uljepšati život

Laserska korekcija vida Optical Express

Možete plivati bez naočala i leća

Skidanje dioptrije omogućit će vam sve – slobodu kupanja u moru, jezerima, rijekama i na bazenima, nesputanu igru s djecom u vodi, ronjenje i sve ono što ste oduvijek željeli, ali s naočalama i lećama niste mogli. Zamislite samo ljetovanje bez dioptrije!

Sportske aktivnosti

Ako ste aktivna osoba, onda ćete uživati u sportskim aktivnostima bez straha da će vam leće ispasti u pijesak, da ćete razbiti i/ili izgubiti naočale i na kraju odustati od svega, jer je sve to prevelika gnjavaža. Bilo da se radi o odbojci na pijesku ili jednostavnoj igri s djecom – sigurni smo da ćete uživati.

Putovanje bez naočala i leća

Ovo ljeto se svi nadamo putovanjima, a skidanje dioptrije omogućit će vam putovanje bez nošenja leća, duplih naočala i mnogih drugih rekvizita. Ovo ljeto putujte samo sa sunčanim naočalama i budite bezbrižni!

Stvaranje savršenih uspomena

Bilo da se radi o jednostavnom čitanju knjige na plaži ili želite nešto pogledati na svom telefonu – dioptrija to itekako otežava. Zaboravite mijenjanje i stavljanje naočala te peckanje očiju jer vam je možda ostalo malo prljavštine na prstima kada ste umetali leće, zaboravite škiljenje i mutne slike. Skidanje dioptrije omogućit će vam savršeno bistre uspomene.

Prve kontrole su besplatne      

Laserska korekcija vida

Ukoliko skidanje dioptrije obavite u poliklinici Optical Express možete očekivati i besplatne prve kontrole i lijekove, bez ikakvih dodatnih troškova. Oporavak nakon skidanja dioptrije je nakon LASIK metode izuzetno brz te se već sutradan možete vratiti svim svojim svakodnevnim aktivnostima, dok nakon PRK metode oporavak traje kojih tjedan dana.  Laserska korekcija vida jedan je od najsigurnijih medicinskih zahvata u svijetu, a samo u poliklinici Optical Express napravljeno je više od 30.000 zahvata.

Journal x Optical Express giveaway

Jedan dobitnik ili dobitnica ima priliku osvojiti lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express. Sve što morate napraviti kako biste se zauvijek riješili naočala i leća je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @optical_express_hrvatska Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio laserkoj korekciji vida

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 21. svibnja 2021. u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Objava ispod koje se igramo:

Kako biste saznali više o laserkoj korekciji vida ili se posavjetovali sa stručnjacima u poliklinici Optical Express možete ih kontaktirati na broj telefona 01 5625 450 ili preko e-maila [email protected]. Za sve novosti o popustima na skidanje dioptrije pratite njihovu Facebook ili Instagram stranicu.

Update: Sretna dobitnica je @ketihabek – čestitke!

Foto: Instagram, Optical Express

Učitati još
Zatvori