Znamo gdje nabaviti skincare s termalnom vodom koji vole Mila Kunis i Uma Thurman
Znamo gdje nabaviti skincare s termalnom vodom koji vole Mila Kunis i Uma Thurman

Znamo gdje nabaviti skincare s termalnom vodom koji vole Mila Kunis i Uma Thurman

Tajna dobrog izgleda nije samo u svakodnevnoj hidrataciji, čišćenju, maski i pilingu, već u sastojcima proizvoda koji isključuju štetne, nepotrebne i sintetičke sastojke koji ne dopuštaju koži da diše, ali donose željene rezultate.

Priča o Omoroviczi počinje prije više od 2000 godina, kada su otkrivena ljekovita svojstva mađarskih termalnih voda i izgrađene prve termalne kupke. Obitelj Stephena i Margaret de Heinrich de Omorovicza, izgradila je prekrasnu termalnu kupelj na mjestu drevne otomanske kupelji, koja je i sama podignuta davne 1560-te na vrhu poznatog srednjovjekovnog ljekovitog izvora. Par je promatrao ljekovita svojstva termalnih voda i učinak na vlastitoj koži kako bi stvorili proizvod koji će zauvijek promijeniti budućnost ljepote.

U suradnji s laboratorijem za dermatologiju koji je poznat po otkriću Vitamina C i Nobelovoj nagradi, par je uspio integrirati svojstva ljekovitih voda u liniju kozmetike za njegu kože. Primjenjujući laboratorijsku tehnologiju razvijen je patentirani Healing ConcentrateTM – ljekoviti koncentrat koji omogućuje apsorpciju bezbroj minerala iz termalnih voda dublje u epidermu. Ovo nevjerojatno otkriće omogućilo je lansiranje Omorovicza Cosmetics 2006. godine uz otvorenje Omorovicza vodećeg butika.

Samo jedna promjena dovoljna je za vrhunske rezultate

Budućnost ljepote je u snazi drevnih i magičnih prirodnih fenomena koji kroz ubrzani znanstveni razvoj stvaraju proizvode koji ne uključuju štetne, nepotrebne i sintetičke sastojke, ali ipak donose željene rezultate. Omorovicza proizvodi ne sadrže parabene, silikone, sintetičke boje i mirise, kemijske zaštite od sunca kao ni druge štetne sastojke koji ne dopuštaju koži da diše.

No gdje nabaviti Omorovicza proizvode? Odgovor na to pitanje je web shop daljepoti.hr. Upravo oni su generalni distributeri ovog brenda za Hrvatsku. Omorovicza proizvodi svojim formulacijama prilagođeni su za različite potrebe kože.

Moor Mud kolekcija

Tako jedinstvena Moor Mud kolekcija sadrži mađarsko barsko blato kao najučinkovitiji sastojak Omorovicze i usmjerena je na regeneraciju kože oštećene slobodnim radikalima i utjecajem okoliša. Mađarsko barsko blato dobiveno iz najvećeg termalnog jezera u Europi, jezera Hévíz, kožu čini čišćom, svjetlijom i blistavijom. Osim toga sadrži huminske i fulvo kiseline koje su se koristile u antičkoj medicini za tretiranje kožnih problema poput ekcema, psorijaze i rozacee. Ovi snažni sastojci potiču stanični metabolizam, prirodno uklanjaju mrtve stanice s površine i stvaraju glatki i blistav ten.

Hydro-mineral kolekcija

Na daljepoti.hr web shopu možete pronaći najširu Omorovicza Hydro-mineral kolekciju obogaćenu patentiranim Healing ConcentrateTM koji na inovativan način pruža jedinstvenu kombinaciju restorativnih minerala za čvršću, podatniju i mladoliku kožu. Kao i Blue Diamond kolekciju koja je razvijena kako bi, pomoću tri inovativna sastojka, kožu potaknula da se ponaša mladoliko. Dijamantni peptidi, arabinogalaktani i spoj esenicjalnih aminokiselina i bakra, snažna su kombinacija koji produljuju zdravi život i štite DNK stanica kože, za poboljšanu elastičnost i čvrstoću – koža postaje blistava i mladolika.

Ono što je našim kupcima zanimljivo je da nije nužno mijenjati uobičajenu dnevnu rutinu njege lica. Za početak, pozivamo Vas da napravite „Just one change“ uvođenjem samo jednog dodatnog proizvoda koji rješava određeni problem ovisno o tipu i stanju kože lica.

Omorovicza Queen oil – Ulje za obnavljanje barijere kože lica

omorovicza
Queen oil

Trenutak ljepote zadržan u vremenu – Omorovicza Queen kolekcija – stvorena je kako bi ugodila osjetilima kroz inovaciju, inspiriranu tradicionalnim ritualima.

Omorovicza Queen oil novi je proizvodi koji će uljepšati kožu trenutno i kroz vrijeme. Posebno namijenjeno za kožu koja je iznimno suha, nadraženu kožu sklonu borama, kožu koja gubi gustoću i oslabljenu kožnu barijeru. Ovo bogato ulje idealan je saveznik ljepote jer crpi snagu najdragocjenijih prirodnih ulja koja obnavljaju i popunjavaju kožu. Čak tri izvora omege izgrađuju razinu lipida u koži potičući sintezu ceramida te zaključavaju vlagu u koži. Kineska šisandra rekonstruira strukturu kože – kolagen i elastin – popunjava i učvršćuje, dok snažan koktel vitamina C, E i K stvara antioksidativni štit koji obnavlja kožnu barijeru.

Uvođenjem samo Omorovicza Queen oil, ulja za obnavljanje barijere kože, u zadnji korak svakodnevne njege rješavate problem sa suhom i nadraženom kožom.

Uživajte u Omorovicza tretmanima u Sun Gardens Dubrovnik resortu

Ako se više volite prepustiti u stručne ruke spa terapeuta, pozivamo Vas u predivan spa i wellness centar u sklopu Sun Gardens Dubrovnik resorta. Uživajte u prekrasnom ambijentu umirujućih boja i zaronite u nezaboravno spa iskustvo. Preporučujemo tretman lica Omorovicza deep cleansing, koji se temelji na mineralima iz mađarskog barskog blata, koji potiče detoksikaciju, čišćenje kože i održavanje odgovarajuće razine hidratacije. Rezultati su nevjerojatni – čvršća, podatnija i mladolika koža.

Kao lider u vođenju i upravljanju wellness i spa centara, u Hrvatskoj i Austriji, Da ljepoti d.o.o. nudi jedinstvene Omorovicza tretmane lica, tijela i rituala s potpisom u spa centrima. Doživite tretmane utemeljene na stoljetnoj tradiciji protkanoj ljekovitim svojstvima mađarskih termalnih voda, a izvode ih naši specijalizirani spa terapeuti educirani od strane mađarskog instituta u Budimpešti.

Omorovicza tretmane možete pronaći u centru Albaro Wellness & Spa u Grand Park Hotel Rovinj te u svim našim spa centrima u Austriji i Hrvatskoj. Posjetite web shop daljepoti.hr i pogledajte cjelokupni asortiman Omorovicza proizvoda.

omorovicza

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori