Omiljeni dodatak prehrani brojnih Hrvatica dobio je još boljeg nasljednika

Omiljeni dodatak prehrani brojnih Hrvatica
dobio je još boljeg nasljednika

Najpopularniji dodatak prehrani Kolagen shot od Gaia Naturelle, kojeg pije gotovo svaka druga Hrvatica, konačno ima svog nasljednika: Kolagen shot 10’000 s upotpunjenom recepturom.

Vaš jutarnji ritual ljepote upotpunjen je većom koncentracijom kolagena, MSM-a i vitamina C a dodan je i vitamin D3. Ovom proizvodu će se posebno obradovati svi oni koji imaju problema s bolnim zglobovima jer sadrži čak 10.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena,  2.000 mg MSM-a i 20 µg vitamina D3. Tri iznimno važna nutrijenta koja su potrebna za održavanje gipkih zglobova i zdravih kostiju.

Gipki zglobovi i jak imunološki sustav

Najvažnija karakteristika hidroliziranog kolagena kojeg nalazimo u dopunama prehrani je njegov sastav aminokiselina, koje pružaju visoku razinu glicina i prolina, dviju esencijalnih aminokiselina za stabilnost, regeneraciju hrskavica i sintezu novog kolagena tipa I u našem tijelu.

S obzirom na to da je kolagen sastavni dio zglobova i hrskavica, nedostatak tog izuzetno važnog nutrijenta može uzrokovati niz poteškoća koje sprječavaju nesmetano gibanje i treniranje.

MSM poznat i pod imenom mineral ljepote, nerijetko se dodaje u dodatke prehrani zbog antioksidativnog i protuupalnog djelovanja a potiče i regeneraciju stanica kože.

Dodaci prehrani s kolagenom, MSM-om i vitaminom C preporučuju se za problematičnu kožu, dermatitise te jačanje noktiju i poticanje rasta kose.

Zbog savršene kombinacije i količine aktivnih sastojka koji potiču bržu obnovu i regeneraciju tkiva, Kolagen shot 10’000 preporučuje se nakon sportskih ozljeda, laserskih korekcija kože i operacija.

Nekoliko studija je već dokazalo da dodavanjem dodataka prehrani koji sadrže kolagen i vitamin D, dovodi do značajnog poboljšanja mineralne gustoće kostiju. Taj podatak je posebno važan za žene u menopauzi, periodu kada žensko tijelo počinje gubiti velike koncentracije kolagena i počinje se smanjivati mineralna gustoća kostiju.

Za vitamin D već znamo da je nezamjenjiv u mnogim tjelesnim funkcijama kao što su jačanje imunološkog sustava, regulaciji metabolizma kalcija i fosfora te održavanje normalne mineralizacije kostiju. Zbog toga nije čudno da su ga dodali u najprodavaniji dodatak prehrani na Hrvatskom tržištu.

Uzimanjem Kolagen shot 10’000 usporavamo gubitak kolagena u tijelu, štitimo postojeći kolagen i istodobno potičemo proizvodnju novog kolagena u zglobovima, ligamentima, hrskavici i koži.

Vjerujemo da Kolagen shot neće više biti samo beauty proizvod za sjajan ten, jaku kosu i čvrste nokte, s duplom količinom aktivnih sastojaka, rado će se pronaći i u muškim rukama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori