Najnoviji proizvodi s ‘it’ sastojcima koji će u potpunosti obnoviti kožu vašeg lica

Najnoviji proizvodi s ‘it’ sastojcima koji će u potpunosti obnoviti kožu vašeg lica

Francuska kozmetička kuća NovExpert, nam je ovaj tjedan u Velvetu otkrila nova saznanja o učincima omega u kozmetičkoj industriji te predstavila nove članove linije s čak pet omega. Danas omege predstavljaju aristokraciju među lipidima. Toliko su važne za naše zdravlje da ih je i sama znanost nazvala „esencijalnima“ i „neophodnima”. Novi NovExpert proizvodi s omegama su namijenjeni osobama od 25. godine života, a među njima se nalazi:

  • OMEGA SOS MASKA – ULTRA NJEGUJUĆA
  • OMEGA EXTRA BOGATA KREMA – ZA OPORAVAK
  • OMEGA BOGATA KREMA – ZA ZAŠTITU

Jesu li omege važne za našu kožu i koliko?

Odgovor je veliko – da! One se nalaze na našoj koži i u našoj koži jer su dio hidrolipidnog filma i epidermisa pa samim time imaju i višestruku ulogu – štite, njeguju, hidratiziraju te imaju protuupalni učinak. Nedostatak omega može dovesti do suhe i nadražene kože, različitih dermatoloških stanja, no omege imaju utjecaj i na starenje naše kože. Jeste li znali da se količina lipida u našoj koži smanjuje tijekom godina? Nakon 40-e godine gubimo čak do 30 % lipida, a nakon 50-e godine količina lipida smanjuje se za čak 40% u koži. 

Iz tog razloga laboratoriji NovExpert osmislili su jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži sve omege, inspirirani bebama prilikom rođenja i Vernix Caseosa ili sirastim mazom – slojem s kojim se bebe rađaju, zaštitnikom dječje kože, kremaste teksture koji ih štiti od svih vanjski čimbenika s kojima se susreću po prvi put. Sastav Vernix Caseose znanstvenici iz NovExperta su kopirali i pretočili u nove proizvode kroz različite biljne maslace iz nara, jojobe, pasjeg trna, inca inchi, suncokreta, sezama, kameline i drugih.

Tome su nadodali probiotike, ceramide, tokoferol i trehalozu. Uz to, tu su i dragocjene omega 3 koje imaju umirujuće djelovanje, omega 5 i 7 koje su vrlo rijetke omege, a imaju anti-age djelovanje te sadrže jedinstvenu količinu vitamina A, C i E, a sadrže i omege 6 i 9 koje imaju hranjiva svojstva, a dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama.

Jesu li proizvodi s omegama namijenjeni isključivo suhoj koži?

Proizvodi s omegama nisu namijenjeni samo suhoj koži. Omege imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i hidrataciju kože pa se preporučuju i za normalnu ili mješovitu, ali i dehidriranu kožu. Sve benefite odabranih biljnih ulja, probiotika i tokoferola NovExpert je stopio u tri nova proizvoda.

Omega SOS maska – ultra njegujuća

Za normalnu, suhu i jako suhu te dehidriranu kožu! 3 u 1 njega.

Jedinstvena maska s 5 omega, probioticima i tokoferolom namijenjena svim tipovima kože, posebno dehidriranim.  Njeguje i umiruje kožu te ima ati-aging djelovanje. Brzi učinak ima i na hidrataciju kože. Unutar sat vremena nakon korištenja maske hidratacija kože veća je za 60 %. Dugoročan učinak ima na njegu kože jer podiže razinu lipida do 91 % također unutar 1 h. Utječe na medijatore upale jer smanjuje upalne procese od 22-54 %. Ovu masku možete koristiti bez ograničenja kako biste doslovno zaboravili na “kožu koju ste imali prije”! Ovaj proizvod je siguran i za atopijsku kožu, kreiran za povremeno korištenje tijekom izbijanja ekcema ili dugoročno, uz propisanu terapiju.

Omega extra bogata krema – za oporavak

Za suhu i jako suhu kožu! 

Za intenzivnu njegu i dubinsku hidrataciju, protuupalno te jako anti-age djelovanje. Omega Extra bogata krema namijenjena je suhoj ili izrazito suhoj koži,  pruža trenutnu ugodu i dugotrajnu njegu kože bez ostavljanja masnih tragova. Izrazito učinkovita kod ljuskanja kože ili jakih upalnih procesa ili dermatitisa uzrokovanih manjkom lipida u koži.

Kako djeluje? 

Omega Extra bogata krema sadrži pomno izabrane biljne maslace u kombinaciji s probioticima, ceramidima, tokoferolom, skvalenom, aloje verom, trehalozom i mnoštvom drugih biljnih maslaca. Utječe na povećanje sinteze ceramida 1 i 2 za 139 %, povećava sintezu kolagena za 93 % te povećava za 32 % količinu akvaporina.

Omega bogata krema – za zaštitu

Za normalnu dehidriranu i suhu kožu! 

Za intenzivnu njegu i dubinsku hidrataciju, protuupalno te jako anti age djelovanje. Omega bogata krema pruža trenutačnu ugodu već prilikom prvog nanošenja. Unutar 28 dana, svi benefiti 5 omega vidljivi su na koži koja je mekša, hidratiziranija i zaglađenija. Omega bogata krema namijenjena je normalnoj ili mješovitoj koži koja je dehidrirana te suhoj koži. 

Kako djeluje? 

Omega bogata krema sadrži pomno izabrane biljne maslace u kombinaciji s probioticima, ceramidima, tokoferolom, skvalenom, aloje verom, trehalozom i mnoštvom drugih biljnih maslaca. Utječe na povećanje sinteze ceramida 1 i 2 za 139 %, povećava sintezu kolagena za 93 % te povećava za 32 % količinu akvaporina.

Proizvodi branda NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem novog Novexpert web shopa. Vijesti o brandu možete pratiti putem web stranice, Facebooka i Instagrama brenda.

Foto: Novexpert

Učitati još
Zatvori