Beauty entuzijastice kažu da uz ovaj serum koža izgleda kao da sjaji iznutra

Beauty entuzijastice kažu da uz ovaj serum
koža izgleda kao da sjaji iznutra

Ako ste tijekom godina imale poteškoća s kreiranjem skincare rutine, vjerojatno niste same u tome. Snalaženje beauty svijetom velika je stvar, a odabir pogrešnih proizvoda za vašu kožu često može dovesti do ugrožene zaštitne barijere, a potom ljuštenja kože, prištića i suhoće kao rezultat toga. Međutim, dodavanje formulacije bogate omega masnim kiselinama u vašu svakodnevnu rutinu njege kože, uistinu može pomoći preokrenuti štetu koju ste joj možda nanijeli brojnim pogreškama. Isto tako, omega masne kiseline pomažu u kreiranju zdravog, uravnoteženog i prirodno blistavog tena.

Omega masne kiseline nude brojne prednosti za sve tipove kože. One osnažuju zaštitnu barijeru kožne koja je tada manje osjetljiva na agresore iz okoline. Također, smanjuju postojeće znakove oštećenja od sunca, smiruju nadraženu, upaljenu kožu i omogućuju tenu da lakše zadrži vlagu za hidratiziran i gipki izgled kože. Iako je uzimanje dodataka prehrani uobičajena taktika iskorištavanja prednosti sastojka poput omega masnih kiselina, korištenje proizvoda za njegu kože koji ih sadrže, također može biti ključno za rješavanje brojnih problema s kožom. Paula’s Choice Omega+ Complex je serum koji u posljednje vrijeme hvale brojne beauty entuzijastice.

Omega+ Complex Serum mnogi nazivaju svojim holy grail proizvodom

Paula’s Choice serum pun je odličnih sastojaka. Osim što sadrži visoke razine omega 3, 6 i 9, tu su i ceramidi koji učvršćuju kožu. Također, on sadrži i hijaluronsku kiselinu koja zadržava vlagu te umirujući shea maslac. Svi oni u kombinaciji rješavaju gubitak elastičnosti koji može dovesti do nastanka finih linija, bora i opuštenosti kože. Isto tako, pomažu i brisanju tamnih mrlja, suhih mrlja i crvenila. Za najbolje rezultate, brend savjetuje nanošenje ovog laganog seruma dva puta dnevno nakon čišćenja, toniranja i pilinga lica [ako se odlučite za sva tri koraka], a zatim nanesete SPF.

Kao i kod bilo kojeg drugog proizvoda, rezultati korištenja ovog seruma će se razlikovati od osobe do osobe. No, u brojnim pozitivnim recenzijama korisnice ističu da ovaj serum trenutno popunjava bore, smiruje rozaceju i ne uzrokuje iritacije. Također, obožavatelji ga nazivaju vrlo moćnim proizvodom zato što često mogu prve rezultate vidjeti već nakon prvog korištenja. Koža je podatna, hidratizirana i ujednačenija.

Čak i oni koji su se prije mučili s potragom za hidratantnim proizvodom koji djeluju ispod šminke bez ‘pomicanja’, kažu da im je ovaj serum poput ostvarenja sna. Bilo pod laganom ili teškom šminkom, ovaj serum podiže bore i čini da koža izgleda kao da sjaji iznutra. Ako ste već izmučili svoju kožu različitim proizvodima, možda je vrijeme da integrirate omega masne kiseline u svoju dnevnu skincare rutinu.

Paula’s Choice Omega+ Complex Serum možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori