Serum bez kojeg je dnevna beauty rutina postala nezamisliva

Serum bez kojeg je dnevna beauty
rutina postala nezamisliva

Olival je lansiranjem nove linije proizvoda postao prvi drogerijski brend prirodne kozmetike s visokokoncentriranim serumima! A jedna od novih zvijezda na tržištu kozmetike zasigurno je Olival Vitaminski serum C koji je u svega par tjedana od lansiranja postao jedan od najtraženijih proizvoda na drogerijskim policama.

Dermatološka testiranja dokazala su snažan učinak vitamina C u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja zraka koje uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom jedan od najsnažnijih antioksidansa učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana.

Olival Vitaminski serum C

Kako je poznato da je C vitamin snažna kiselina topiva u vodi i kao takva nepodesna za upotrebu direktno na koži i nestabilna u kontaktu sa zrakom, u Olivalu su upotrijebili ester vitamina C koji se postepeno ‘otpušta’ u kožu i ima produženo djelovanje. pH Vitaminskog seruma C podešena je na 6,4 što je optimalno da ne izaziva peckanje, a održava stabilnost proizvoda.

Vitaminski serum C namijenjen je mlađim osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci. Posebno se preporuča svima koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je primjetno onečišćenje zraka.

Ovo su razlozi zbog kojih ćete obožavati Olival Vitaminski serum C:

  • smanjuje vidljivost hiperpigmentacije
  • smanjuje oksidativni stres kože
  • ublažava prve bore
  • poboljšava mladenački izgled kože
  • učvršćuje kožu i potiče proizvodnju kolagena
  • sadrži 10% aktivnog vitamina C

SAVJET VIŠE: Serum se koristi dva puta dnevno i nanosi na lice kao podloga prije klasične dnevne kreme.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori