Make up kolekcija inspirirana serijom Sex Education donosi neke must-have proizvode

Make up kolekcija inspirirana serijom Sex Education donosi neke must-have proizvode

NYX x Sex Education make up

Netflixova serija Sex Education osvojila je brojna srca, ali i priznanja od svoje premijere 2019. godine. Već svi znamo da se ova britanska serija, koja je osvojila nagradu BAFTA, usredotočuje na učenike u Moordale srednjoj školi. Prikazuje njihove odnose, ljubavne veze, društvena pitanja i pritiske, pitanja seksualnosti – sve! Sada, uoči dugoočekivane treće sezone, koja na Netflix stiže ovaj petak, cijeloj se predstavi pridružio brend NYX Professional Makeup. Njihovi must-have make up proizvodi dobili su Moordale preobrazbu! Stigla je kolekcija šminke NYX x Sex Education koja je živahna limited edition linija, inspirirana hit serijom.

NYX x Sex Education proizvode možete nabaviti na Asosu

Svaki proizvod odražava likove iz serije kao i njihovu osebujnu estetiku. Čak i imena proizvoda u kolekciji posuđuju reference iz serije. Tako, primjerice, možete isprobati ‘Always on Top’ matirajući sprej za setiranje make upa, proizvod koji će sve obožavatelje vjerojatno nasmijati referencom na glavnog protagonista Otisa. Ostali komadi iz kolekcije imaju slične aluzije, poput ‘1st Base’ primera inspiriranog Olom i sjajila za usne ‘Juicy Secret’ koje je inspirirala Aimee.

Kolekcija također uključuje gel za obrve ‘Bush Tamer’ koji je inspirirala Maeve i paletu sjenila ‘Magic Maker’ inspiriranu Ericom. Svaki od ovih proizvoda odražava eklektičnu glumačku ekipu koja ih je i nadahnula. NYX x Sex Education također se udružio s LGBT centrom u Los Angelesu, podržavajući zajednicu novčanim sredstvima za školovanje budućih make up artista. U nastavku možete vidjeti koji se sve proizvodi nalaze u ovoj cool make up kolekciji.

NYX x Sex Education
NYX x Sex Education ‘Always On Top’ Matte Setting Spray
NYX x Sex Education
NYX x Sex Education ‘1st Base’ Blurring Primer
NYX x Sex Education
NYX x Sex Education ‘Bush Tamer’ Instant Brow Styler
NYX x Sex Education
NYX x Sex Education ‘Magic Maker’ Shadow Palette
NYX x Sex Education
NYX x Sex Education Lip Gloss ‘Juicy Secret’

NYX x Sex Education make up proizvode možete nabaviti ovdje i ovdje. No, imajte na umu da je broj proizvoda ograničen jer se radi o limited edition kolekciji, stoga morate požuriti s narudžbom ako ih poželite isprobati.

Foto: YouTube Screenshot, Instagram, Asos, Beauty Expert

Učitati još
Zatvori