Stigla je NYX Professional Makeup božićna kolekcija i ima najslađi adventski kalendar

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NYX Professional Makeup HR (@nyxcosmetics_hrvatska)

Iako nas od božićnih blagdana dijele još dva mjeseca, prve zimske i božićne kolekcije polako stižu na police naših omiljenih modnih i beauty dućana. Uz prve modele toplog pletiva s klasičnim zimskim uzorkom u kojima ćemo provesti hladne zimske dane, dašak božićne atmosfere donijeli su i prvi adventski kalendari iza čijih se vratašca kriju beauty proizvodi. Jedan od najpoželjnijih adventskih kalendara i ove će sezone biti onaj s potpisom brenda NYX Professional Makeup koji je najavio njihovu božićnu kolekciju.

STIŽE NYX PROFESSIONAL MAKE UP BOŽIĆNA KOLEKCIJA

Tema božićne kolekcije brenda NYX Professional Makeup je Sugar Land, raskošan beauty svijet u kojem će se ostvariti vaše najslađe beauty želje ovog Božića. U središtu kolekcije nalazi se adventski kalendar Sugar Trip. Što se krije iza njegovih vratašca još je uvijek make up tajna, no sigurni smo da će okupiti sve one NYX Professional Makeup proizvode koje obožavamo poput Soft Matte Lip Cream ruževa za usne koje nosimo cijele godine i glitter koji će biti savršeni make up dodatak našem blagdanskom looku.

Uz adventski kalendar, NYX Professional Makeup božićna kolekcija donosi i bezbroj drugih odličnih make up proizvoda u blagdanskom izdanju koje ćete ovog Božića poželjeti pokloniti svim obožavateljima šminke, ali i sebi. Od izbora najboljih ruževa i glitter boxa do novih paleta koje donose raskošne nijanse kao stvorene za blagdanski make up look, u nastavku otkrivamo sve make up proizvode koje je za Božić 2018. pripremio brend NYX Professional Makeup.

Foto: NYX Professional Makeup

0