10 najnovijih parfema koji su stigli u 2022. i koje jedva čekamo isprobati

10 najnovijih parfema koji su stigli u 2022.
i koje jedva čekamo isprobati

Miris svake osobe, kao i signature miris koji odabere koristiti, veoma je osoban. Osjetila su snažna i način na koji odlučite prezentirati svoj miris na druge može ostaviti jednako velik dojam kao i modni komadi koje birate. Parfem ima moć da podigne i osnaži vaše samopouzdanje. Isto tako, već znamo da on ima moć i prizvati sjećanja iz prošlost koja želimo njegovati. Upravo zato vam mnogi čak neće htjeti ni otkriti ime svog omiljenog parfema jer ga ne žele dijeliti s drugima. Novi parfemi nas uistinu uveseljavaju svaki put kada stignu na police parfumerija, a svaka nova godina znači da nas očekuju nove formule koje će oduševljavati naša osjetila.

Najbolji novi parfemi kojima se veselimo u 2022.

Početak svake godine nam uvijek pruža osjećaj novih prilika koje samo čekaju da ih uhvatimo. Stoga nije ni čudno što smo skloniji napraviti brojne promjene i posvetiti se odlukama koje smo sami sebi obećali poduzeti. Isto tako, vjerojatnije je da ćemo promijeniti svoj look i beauty navike, kako bismo i njih uklopili u ove nove početke. U tome, naravno, nema apsolutno ništa loše.

Dok krećete u ovu novu godinu, zašto ne biste razmislili i o promjeni svog signature mirisa kako bi odgovarao vašim novim ciljevima? U nastavku vam donosimo najnovije parfeme koji su već stigli ili će ubrzo stići na police beauty trgovina ove godine. Svi oni će vas zasigurno inspirirati te vam pomoći izraziti vaše raspoloženje i osobnost na najbolji mogući način.

Chanel N°1 de Chanel L’Eau Rouge Revitalizing Fragrance Mist
Celine Rimbaud
Gucci Guilty Eau De Parfum Intense Pour Femme
Chloé Nomade Naturelle
Privé Indigo Tanzanite By Giorgio Armani
Bvlgari Allegra Spettacolore
Aerin Mediterranean Honeysuckle Mimosa
Diptyque Eau Rose

Foto: Instagram, Celine, Nordstrom, Bvlgari, Diptyque, Jo Malone, Armani Beauty, Chanel, Notino

Učitati još
Zatvori