Novi Palmolive Aroma Sensations gelovi za tuširanje

Novi Palmolive Aroma Sensations
gelovi za tuširanje

palmolive-naslovna

Dragocjenim uljima, zavodljivim cvjetnim mirisima i elegantnim stilom, novi Palmolive Aroma Sensations gelovi za tuširanje So Luminous and Just Fabulous od sada su dostupni i u Hrvatskoj kako bi stvorili male trenutke osobnog luksuza svaki dan.

Miris svježeg buketa cvijeća ili izvrsna uljna masaža u spa centru – čak i najmanji trenutak luksuza zaslađuje najobičniji dan. Ovaj luksuz sada može biti dio i vaše dnevne rutine tuširanja. Dva nova gela za tuširanje iz Palmolive Aroma Sensations linije, dostupna su u dvije nove formule – So Luminous s dragocjenim ekstraktom makadamije i ekstraktom plemenitog cvijeta božur i Just Fabulous s intrigantnim uljem avokada i slatkim mirisom ljiljana koji pretvaraju vaš ritual tuširanja u posebnu vrstu zadovoljstva.

Palmolive So Luminous

Palmolive So Luminous

Senzacionalno djelovanje ulja i cvjetnog mirisa

Ruža, magnolija i jasmin – cvjetni su mirisi koji stvaraju pozitivnu atmosferu i usmjeravaju vaše misli na polja cvijeća preplavljena živahnim bojama. Puni, ružičasti cvijet božura jedan su od najpopularnijih motiva Instagrama, a ukrašavaju gracioznu ambalažu So Luminousa čime vaše svakodnevno tuširanje postaje poseban doživljaj njege.

Njega kože nadahnuta superfoodom

Za generacije, dragocjena ulja su cijenjena ne samo zbog njihove prehrambene vrijednosti, već i zbog koristi koje bi mogli donijeti vašoj koži. Uljem avokada, novi Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous ne samo da se povezuje s jednim od najpopularnijih trendova superfooda, već i ostavlja vašu kožu baršunastom, udobnom i mekom na dodir.

Palmolive Just Faboulous

Palmolive Just Faboulous

Učitati još
Zatvori