Za sve obožavateljice Coco Mademoiselle: Chanel je lansirao novi parfem

Za sve obožavateljice Coco Mademoiselle:
Chanel je lansirao novi parfem

Parfemi kuće Chanel već godinama, pa i desetljećima, uživaju kultni status na beauty sceni, a osim slavne ‘petice’ koju obožavaju zrelije generacije, vojsku obožavateljica ima i mnogo mlađahniji parfem Coco Mademoiselle. Vjerujemo kako se radi o velikom prodajnom hitu u parfumerijama diljem Hrvatske, ali i svijeta, pa ćete tako njegove obožavateljice sigurno zainteresirati informacija kako je u domaće trgovine upravo stigla nova verzija ovog popularnog mirisa.

L’EAU PRIVÉE

Chanel opisuje novi Coco Mademoiselle L’Eau Privée parfem kao intimnu verziju originalnog mirisa, okupanu mekom svjetlošću, a riječ je o laganoj i nježnoj varijanti Coco Mademoisellea, koji poput akvarela ili mekog i maglovitog vela grli kožu i posteljinu.

Sada Coco Mademoiselle tako postaje dostupan u svojoj najnovijoj varijanti s jedinstvenim, sofisticiranim i intimnim načinom nošenja mirisa, jednako zavodljiv kao i dosad te vjeran originalnoj temi.

Skladali su ga Olivier Polge, kućni kreator CHANEL mirisa i CHANEL Laboratorij za kreiranje i razvoj mirisa. Ova odmah prepoznatljiva verzija namijenjena je da se poprska širokim potezom prije odlaska na spavanje, jednako bogato po koži kao i po kosi ili po kućnom ogrtaču.

ZAMAGLJENA BOČICA

Bočica (100 ml, 50 ml) elegantno je obavijena prozirnim velom. Kroz matirano staklo unutra se nazire topli miris, a pritom zadržava auru tajnovitosti. L’EAU PRIVÉE je napisano zlatnim slovima, jasno izražavajući nepokolebljivu želju zavođenja u tajnovitoj noći.

Poznate su i cijene novog parfema:

Coco Mademoiselle L’Eau Privee Spray 50ml 655.00kn

Coco Mademoiselle L’Eau Privee Night 100ml 915.00kn

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori