U Hrvatsku je stigao novi Armani Sì parfem i jedva ga čekamo isprobati

U Hrvatsku je stigao novi Armani Sì parfem
i jedva ga čekamo isprobati

Giorgio Armani predstavlja Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novu snažnu i blistavu interpretaciju svojeg prepoznatljivoga ženskog mirisa Sì. Parfemska voda Sì PASSIONE ÉCLAT utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti te prenosi živu snagu strasti koja unosi žar u život i daje mu svrhu.

Novi Armani parfem Sì dočarava strast koja potiče na otkrivanje vlastitih snaga i na život pun elegancije i neovisnosti. Ovaj miris, nošen etosom „Sìla strasti”, priziva duh odvažnog života, a okarakteriziran je vedrinom i živahnošću te obogaćen strašću.

Novi Armani parfem obogaćen strašću

Naziv mirisa „Éclat”, na hrvatskom „sjaj”, simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa s ružom u središtu sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i održivo. Riječ je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj te infuziji premium bourbon vanilije s Madagaskara. Održiva nabava ovih sastojaka pokazuje da ovaj brend poštuje prirodu.

Održiva nabava vanilije s Madagaskara, koja se zbiva u sklopu programa nabave u suradnji s nevladinom organizacijom Fanamby, prednost daje dobavljačima koji ranjivim skupinama osiguravaju pouzdan posao i prihode te diversificira prihode u regiji u svrhu poboljšanja lokalnih izvora prihoda, pružajući proizvođačima potporu kako bi osim vanilije uzgajali rižu i kavu. Ovaj je program također osigurao pošumljavanje 150 hektara šume mangrova na Madagaskaru, koji štiti biološku raznolikost regije, te se procjenjuje da to pozitivno djeluje na najmanje 30 % gospodarstava malih poljoprivrednika na tom području.

Vatreni parfem boje rubina

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina. Utjelovljujući sjaj mirisa, blistava crvena bočica sjaji poput dragulja na suncu. Logotip SÌ PASSIONE na bočicu je utisnut u legendarnoj zlatnoj boji, dok su nove jarke crveno-narančaste boje na tamnocrvenoj ambalaži mirisa. Također ima sjajni crni čep u obliku kamena kao prepoznatljiv dio mirisa kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prsten oko vrata bočice koji pruža otmjen izgled.

Kolekcija Sì

Nakon predstavljanja mirisa Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM kolekcija mirisa Sì sada obuhvaća pet jedinstvenih i istaknutih mirisa koji prenose različite strane vizije ženstvenosti Sì:

Sì EAU DE PARFUM
Sì EAU DE PARFUM INTENSE
Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE

Miris je dostupan po cijeni od 535kn (30ml), 745kn (50ml) i 1.049kn (100ml) u hrvatskim parfumerijama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori