Nove Garnier maske za lice koje morate isprobati

Nove Garnier maske za lice koje
morate isprobati

@esteelalonde

Prvi dani u 2019. najavili su uzbudljivu beauty godinu ispred nas koja će donijeti neočekivane trendove i odlične beauty novitete. Među prvim proizvodima koji će vas oduševiti u 2019. bez sumnje će se naći i nove Garnier maske za lice koje na koži ostavljaju efekt svježine, a smo iskustvo korištenja maske za lice podižu na novu razinu.

STIŽU NOVE GARNIER MASKE ZA LICE

S dugom i bogatom tradicijom iza sebe te uz nove proizvode koji na najbolji mogući način spajaju inovativnost, najnovije beauty trendove i, na kraju, cijene pristupačne svime, Garnier je jedan od najpopularnijih drogerijskih brendova koji je postao naš prvi izbor kada su njega kože i kose u pitanju. Njegovim brojnim bestsellerima poput Garnier micelarne vodice za čišćenje make upa i BB kreme, u novoj godini pridružit će se i nove maske za lice. Predstavljene sredinom prošle godine, Garnier Fresh-Mix Tissue maske za lice uskoro ćete moći pronaći i na policama hrvatskih drogerija. Zašto ih morate isprobati?

INOVATIVNE I INTENZIVE

Nove Garnier Fresh-Mix Tissue maske na lice na prvi su pogled vrlo slične Moisture Bomb maskama za lice koje su prošle godine bile jedan od naših apsolutnih favorita za njegu kože i trenutnu hidrataciju, no drugi pogled otkrit će nekoliko različitosti u kojima se krije njihova inovativnost. Pakiranje maske podijeljeno je na dva dijela – u jednom se nalazi klasična Garnier sheet maska, dok se u drugom nalazi moćni sastojci u količini jednakoj jednoj bočici seruma koja obećava dubinsku hidrataciju i nikad bolje rezultate.

Masku ćete kreirati sami – sve što trebate je preklopiti krajeve i uz pomoć laganog pritiska na drugi dio osloboditi serum kako biste u trenu dobili svježe mixanu i super njegujuću masku za lice.

Unutar nove Fresh-Mix Tissue linije maska za lice trenutno se nalaze dvije maske – jedan obogaćena vitaminom C za instantni boost hidratacije i svježi izgled, dok je glavni sastojak druge maske hijaluronska kiselina o kojoj posljednjih godina beauty svijet neprestano bruji zbog njezinih anti-ageing svojstava. Kako koristiti maske za lice koje će uskoro privući vašu pažnju u omiljenoj drogeriji? Pogledajte u videu u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=6Oonbv6SO-s

Foto: Instagram, Youtube

Učitati još
Zatvori