Nova L’Oreal maskara s četkicom kakvu još niste isprobali

Nova L’Oreal maskara s četkicom
kakvu još niste isprobali

Kroz godine, svaki beauty brend je ponudio nekoliko različitih odgovora na potragu za onom savršenom izdržljivom maskarom koja će naglasiti volumen i dužinu trepavica te istaknuti naše oči. Između najrazličitijih maskara koje se ističu spojem uvijek novih i inovativnih formula te aplikatora koje krase sve bolje četkice tek nekoliko njih može nas iznenaditi prije nego što ih isprobamo.

Posljednja maskara kojoj je to uspjelo je Unlimited – najnovija maskara drogerijskog brenda L’Oreal čija fleksibilna četkica je prešla granice očekivanog i postala jedan od najzanimljivijih novih proizvoda na make up sceni.

NOVA UNLIMITED MASKARA

L’Oreal Unlimited maskara je novitet popularnog francuskog drogerijskog brenda koji je zaintrigirao beauty svijet i ljubitelje dobrog make upa na prvi pogled i prije dolaska na police drogerija. Zašto? Aplikator nove L’Oreal maskare ima fleksibilnu četkicu koja se može pomaknuti i prilagoditi različitim kutovima i smjerovima kako bi postigla onaj željeni wow efekt. S neobičnim aplikatorom i rezultatima koji obećavaju maksimalno naglašenu svaku trepavicu, L’Oreal maskara bez sumnje je jedan od najinovativnijih novih proizvoda koji jedva čekamo isprobati.

Učitati još
Zatvori