Nova najlaganija krema na svijetu koju će vaša koža obožavati

Nova najlaganija krema na svijetu koju
će vaša koža obožavati

Objavu dijeli Clinique (@clinique)

2018. godinu u beauty svijetu je bez sumnje obilježila pojava novih krema za lice koje plijene pažnju inovativnim formulama i odličnim rezultatima. Kreirane prema i za različite tipove kože, nove kreme donose sve bolji odgovor na dnevne zahtjeve naše kože. I dok ćemo neke od kremastih noviteta u potpunosti preskočiti, druge će na natjerati da zastanemo. Posljednja u nizu novih krema za lice koja je tek izašla i već izazvala veliki interes dolazi iz laboratorija popularnog beauty brenda Clinique i donosi nove izdanje jedne od najpopularnijih krema trenutno.

Dramatically different gel krema za lice postala je jedan od bestsellera brenda i favorit diljem svijeta, a njezino novo izdanje koje je tek stiglo na police jedna je od najlaganijih krema u beauty svijet kakvu još niste isprobali, ali koju ćete obožavati.

CLINIQUE BESTSELLER U NOVOM IZDANJU

Objavu dijeli Clinique (@clinique)

Clinique Dramatically Different moisturizing gel krema za lice bila je savršeni odgovor za laganu dnevnu kremu koja donosi dubinsku hidrataciju bez osjećaja težine na koži, ali s dozom prirodnog sjaja. Iako je Dramatically Different gel krema odgovarala gotovo svakom tipu kože, a posebno oduševljenje izazivala kod svih onih s masnijim tipom kože, njezino novo izdanje ultimativni je odgovor na potragu za savršenom dnevnom kremom za masnu kožu. Dramatically Different hydrating jelly ide korak dalje i donosi dubinsku hidrataciju u njezinom najlaganijem izdanju dosad.

Nova Clinique Dramatically Different krema za lice donosi spoj lagane želeaste teksture, osvježavajućeg efekta nakon nanošenja i hidratantnu formulu bez ulja, ali obogaćenu s glicerinom i hijaluronskom kiselinom, ječmom i ekstraktom krastavca.

Objavu dijeli Clinique (@clinique)

Osim kao najlaganija krema za lice na svijetu i savršeni izbor za masnu kožu, nova Clinique krema istaknula se i kao savršeni izbor za iznimno osjetljivu kožu jer ne sadrži umjetne mirisi i bojila. Osim hidratacije koja će odgovarati svakom tipu kože, Dramatically Different hydrating jelly na vaše lice nanosi i nevidljivi sloj cjelodnevne zaštite od zagađenog zraka što ga ističe kao novi favorit na gradskim ulicama.

Clinique Dramatically Different hydrating jelly možete pronaći u svim Clinique trgovinama i beauty shopovima s Clinique proizvodima.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori