U Zagrebu je i službeno predstavljen cijenom pristupačniji Dior make up

U Zagrebu je i službeno predstavljen
cijenom pristupačniji Dior make up

Dior Backstage

Prošle je godine u Chantillyju, Francuskoj, održana cruise revija modne kuće Dior koja je predstavila najnovije trendove za 2019. godinu. No najveća vijest koja je stigla iza kulisa revije je nova, cjenovno pristupačnija linija make upa s Dior potpisom koja je uzbudila beauty svijet. Pod imenom Backstage donosi lagane tekuće podloge za lice i tijelo u čak 40 nijansi, palete sjenila, ruževa, proizvode za obrve i četkice za make up, a sve u svestranim neutralnim tonovima.

Dior Backstage je zamišljen kao mladenačka linija čija su lica modeli poput Belle Hadid, Chu Wong, Manuele Sanchez i Ruth Bell, s ciljem da high end make up postane dostupan Instagram generaciji.

Najveća zvijezda svakako je tekući puder za lice i tijelo u odličnom pakiranju, s već spomenutih 40 nijansi koje su klasificirane prema podtonovima kako bi svaka žena mogla pronaći svoju pravu nijansu. Nije isključeno da će se linija podloga dodatno širiti kako će se pojavljivati potreba za time.

Najbolja vijest je da je Dior Backstage linija došla i u Hrvatsku i nabaviti se može na 6 Douglasovih prodajnih mjesta – Douglas trg, Douglas Hoto, Douglas City centar West, Douglas City Centar Split, Douglas Mall of Split i Douglas Zadar.

 

Foto: Dior, PR

Učitati još
Zatvori