Stigla su čak dva nova anti-age seruma u naše omiljene drogerije

Stigla su čak dva nova anti-age seruma
u naše omiljene drogerije

Ako mislite da je serum za lice samo dodatni korak koji možete preskočiti u svojoj rutini za njegu kože, možda ne bi bilo loše da razmislite ponovno. Oni bi vam mogli djelovati kao naizgled nevažan dio skincare rutine, no baš su serumi njezin najvažniji dio. Naime, serumi sadrže najviše aktivnih sastojaka koji koži donose brojne benefite. Oni su najčešće prvi korak nakon čišćenja lica i ona prva stvar koja dolazi u kontakt s kožom. Poslije ih uz pomoć kreme samo zaključamo u kožu kako bi bolje obavili svoju čaroliju.

Najbolji anti-age serumi neprimjetno prodiru u kožu, isporučujući visoko koncentriranu dozu moćnih aktivnih sastojaka, a najpopularniji su definitivno retinol i hidratantna hijaluronska kiselina. Upravo zato mnogi dermatolozi vjeruju da su serumi za lice jedan od najučinkovitijih tretmana protiv starenja bez obzira na vašu dob. Također, lako ih je prilagoditi na temelju potreba vaše kože i lako se nanose čak i u slojevima ili kao koktel. Sada je kultni drogerijski brend, Nivea, kreirala dva nova Cellular profesionalna seruma, koji će činiti savršen dodatak skincare rutini, bez obzira na vaše godine.

Nivea Cellular profesionalni serumi donose rezultate u samo 7 dana

Nova dva profesionalna seruma, koja je kreirala Nivea, snažni su dodaci za svakodnevnu rutinu njege kože. Njihova jedinstvena kombinacija ultralaganih njegujućih kompleksa i visoko koncentriranih aktivnih sastojaka, daju koži mlađi izgled i prirodnu blistavost. Svaka koža je jedinstvena i posebna, a to vrijedi i za sastojke u formulama ovih seruma. Nivea stručnjaci za kožu su ih razvijali i kombinirali u skladu s najnovijim znanstvenim otkrićima. Njihove ultralagane formule kombiniraju njegujući kompleks s odgovarajućim aktivnim sastojkom. Također, sastoje se od najmanje 98% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući vodu.

Nivea Cellular Hyaluron profesionalni serum – za čvrstoću i elastičnost kože lica

Nivea Cellular Hyaluron profesionalni serum koži pruža bolju čvrstoću i veću elastičnost. U rezultatima možete uživati odmah nakon prvog nanošenja jer trenutno pruža osjećaj svježe i zategnute kože. Koža je vidno zaglađena već nakon sedam dana. Formula ovog seruma kombinira čisti hijaluron s odabranim hranjivim sastojcima 98% prirodnog porijekla kako bi djelovala protiv finih linija i bora te poboljšala sposobnost kože da zadrži vlagu. Lagana tekstura formule je posebno pogodna za kožu i brzo se upija. NIVEA Cellular Hyaluron profesionalni serum možete koristiti kao dio svoje svakodnevne rutine za njegu kože kako biste osigurali koži intenzivnu hidrataciju.

Nivea Cellular Phyto Retinol profesionalni serum – za glatki i ujednačen ten

Nivea Cellular Phyto Retinol profesionalni serum popunjava bore iznutra prema van, tako da koža ponovno djeluje čvrsto i glatko. uSve to zahvaljujući Phyto Retinolu koji je prirodna, posebno blaga alternativa retinolu na biljnoj bazi, a dobiva se od Bidens Pilosa – biljnog aktivnog sastojka posebno pogodnog za kožu, ima učinak sličan retinolu. Njega kombinira s drugim odabranim hranjivim sastojcima koji su 99% prirodnog podrijetla. Rezultat je trenutačno svilenkasta i meka koža nakon prvog nanošenja. Također, nakon korištenja ovog seruma, koža je ujadnačenije, bez velikih pora i neravnina. Nakon samo sedam dana tekstura tena je vidno poboljšana. Zahvaljujući njegovoj laganoj teksturi, Phyto Retinol profesionalni serum savršen je dodatak svakodnevnoj rutini njege kože i brzo se upija u kožu.

Svi proizvodi su dostupni za kupnju u drogerijama i putem njihovih web shopova.

Foto: Nivea, Pexels

Učitati još
Zatvori