Nikad nije prerano za Božić? Stigao je prvi beauty adventski kalendar

Nikad nije prerano za Božić? Stigao je
prvi beauty adventski kalendar

Iz godine u godinu, različiti nas brendovi i trgovine uspiju iznenaditi brzinom kojom na virtualne i fizičke police svojih trgovina lansiraju božićni asortiman. Sudeći po njima, blagdani svake godine kreću sve ranije i ranije, pa tako ovih dana već viđamo prigodne ukrase po raznim lifestyle trgovinama – na podjednako oduševljenje i zaprepaštenje potrošača koji su se tek vratili s ljetovanja.

Za blagdane su već spremne i brojne beauty trgovine

Beauty website Feel Unique i sam već ima jedno blagdansko iznenađenje, a riječ je o njegovom prepoznatljivom i obožavanom adventskom kalendaru, u kojem se već tradicionalno može pronaći sva sila beauty iznenađenja, pa iznimka neće biti ni ova godina.

Prvi beauty adventski kalendar za 2021.

Feel Unique tako postaje brend/website s prvim beauty adventskim kalendarom za 2021. godinu, a iako su paralelno s njime i drugi, konkurentski webshopovi predstavili svoje beauty kalendare, Feel Unique će ih prvi ponuditi u prodaji. I to za nekoliko dana! Tako se već sada možete predbilježiti za kalendar, odnosno prednaručiti ga, a on će 1. rujna krenuti na vašu kućnu adresu.

Feel Unique beauty adventski kalendar dostupan je ovdje. Cijena mu iznosi 135.66 eura, ukupne je vrijednosti od 439.13 eura te donosi čak 27 proizvoda premium beauty brendova.

Foto: Feel Unique

Učitati još
Zatvori