Net-a-porter ima golema sniženja pa smo izdvojili beauty proizvode koje se isplati kupiti
Net-a-porter ima golema sniženja pa smo izdvojili beauty proizvode koje se isplati kupiti

Net-a-porter ima golema sniženja pa smo izdvojili beauty proizvode koje se isplati kupiti

Net-a-Porter trenutno ima velika sniženja. Osim odjeće, obuće i modnih dodataka, sniženi su i beauty proizvodi. Među njima je dekorativna kozmetika kao i skincare kojeg, iskreno, nikad dovoljno. Stoga, ako je vrijeme da obnovite svoju beauty kolekciju, možda biste trebali baciti oko na ovaj web shop.

Net-a-Porter poznat je po luksuznim brendovima, a neki od njih sada su sniženi i do 80% posto. Ako postoji vrijeme kada se u njih isplati uložiti to je sada. Niže u tekstu izdvojit ćemo proizvode koje se najviše isplati kupiti ovog trena. Izdvojili smo one čija cijena je najviše snižena, a koji su istovremeno kvalitetni i odlično rade ono što trebaju.

Net-A-Porter hitovi

Osim krema, seruma i šminke tu su i beauty dodaci, primjerice češljić od acetata, neseser ili luksuzni valjak za lice. Među najtraženijim proizvodima, koji bi se mogli i najbrže prodati sigurno će se naći hit tekući puder Charlotte Tilbury Magic Fondation kao i ruž istog brenda. Tu su i Philip B proizvodi za kosu te Jo Malone parfemi.

Inače, proizvode možete sortirati po vrsti, brendu, boji i kategoriji u koju pripadaju. Trenutna rasprodaja ne odnosi se samo na beauty proizvode. Onaj popust od 80% koji smo ranije spomenuli, najveći je popust koji se trenutno može naći na stranici.

Sam Net-A-Porter osnovan je 2000. godine u Londonu. Ističu se po tome što pažljivo biraju brendove koje će zastupiti na svojoj stranici, a mjesečno imaju oko 6 milijuna kupaca.

Dostupni su u 170 zemlja diljem svijeta, među ostalima i u Hrvatskoj. Shipping je besplatan, a proizvode u Europu dostavljaju unutar sedam dana. Porezi i ostala dodatna davanja uračunata su u konačnu cijenu. Također, na stranici možete i pratiti svoj paket.

Niže donosimo svoje favorite za koje je sada idealno vrijeme za kupnju s obzirom na popust. Proizvodi su poredani od najvećeg popusta prema najmanjem kako biste se lakše snašli.

FOTO: Instagram, Net-A-Porter

Učitati još
Zatvori