Net-a-Porter ima velika božićna sniženja. Izdvajamo proizvode koje se isplati kupiti
Net-a-Porter ima velika božićna sniženja. Izdvajamo proizvode koje se isplati kupiti

Net-a-Porter ima velika božićna sniženja. Izdvajamo proizvode koje se isplati kupiti

Net-a-Porter trenutno ima velika blagdanska sniženja. Osim odjeće, obuće i modnih dodataka, sniženi su i beauty proizvodi. To nas je posebno razveselilo jer se nekako pred Božić najviše volimo počastiti komadom šminke. Ako ste i vi ljubiteljica make upa, sada je idealno vrijeme da si priuštite neki luksuzniji proizvod, pogotovo ako je na sniženju. Isto vrijedi i ako se religiozno držite svoje skincare rutine.

Net-a-Porter poznat je upravo po luksuznim brendovima, a neki od njih sada su sniženi i do 40% posto. Ako postoji vrijeme kada se u njih isplati uložiti to je sada. Niže u tekstu izdvojili smo proizvide za koje smatramo da ih se isplati kupiti ovog trena. Oni su istovremeno kvalitetni, višeg cjenovnog ranga, a trenutno nešto pristupačniji nego inače. Popisali smo one koji su najviše sniženji, bestsellere, a i one u koje se naprosto isplati uložiti.

Skincare u koji vrijedi uložiti

Na Net-a-Porter stranici trenutno je snižena cijela sila skincare proizvoda. S obzirom na to da je skincare sve popularniji, zbog čega nam je jako drago, ne čudi što su toliko popularni. Oni se prodaju bilo da je na njima puna cijena ili ne. U ponudi su razne hidratantne kreme, koncentrati, ulja, maske kao i mlijeka za lice. Zapravo, gotovo sve što vam treba za potpunu skincare rutinu.

Šminka koju se isplati kupiti

Druga najdraža stvar nakon skincarea nam je šminka i nije nikad dosta. Bilo da se radi o baznim proizvodima poput pudera, bronzera ili korektora ili pak o ruževima, svega se može naći na ovom popustu. Mahom su to proizvodi o kojima možda ne bismo razmišljali kada je u pitanju njihova puna cijena, ali sada na sniženju su super ponuda.

Sniženi parfemi

Osim šminke i skincare proizvoda, Net-a-Porter je snizio i cijene parfema. Fini mirisi još su jedna kategorija beauty proizvoda koje obožavamo, pogotovo kada su sniženi. Niže smo izdvojili nekoliko za koje nam se čini da su savršeni zimski parfemi. Net-a-Porter ponuda, pak, puno je veća i svatko može pronaći nešto za sebe.

FOTO: Instagram (@silkonme), Net-a-porter

Učitati još
Zatvori