Naturala Health: Preuzmi potpuno besplatno i nabildaj svoj imunitet

Imunitet je, u posljednje vrijeme, jedan od najčešće spominjanih pojmova. Proučavamo načine na koje ga možemo ojačati, prehranu koja će mu biti saveznik, tjelesnu aktivnost koja će ga učiniti izdržljivijim i vježbe uma koje će ga sačuvati. Mućkamo zdrave sokiće i smoothieje, pripremamo zdrave obroke i usvajamo nove tehnike disanja. No, ponekad se malo izgubimo u svim tim savjetima i potrebni su nam stručni i provjereni savjeti .

Tvrtku Nativa Media ni ovo neizvjesno i zabrinjavajuće razdoblje nije spriječilo da i dalje provodi svoju misiju informiranja čitatelja – pod okriljem portala Naturala.hr i lifestyle časopisa Naturala Life, pokrenut je i novi projekt Naturala Health. Radi se o besplatnom online izdanju posvećenom zdravlju čiji prvi broj donosi sve ono što trebate znati o imunitetu.

Naturala Health okuplja stručnjake na jednom mjestu

Naturala Health je na jednom mjestu okupila poznate stručnjake poput Branimira Dolibašića, mag.nutricionizma; Malči Rogoznice, mag. pharm. i Frane Herende, mag. pharm. Oni su podijelili odlične savjete vezane uz prehranu i prirodne preparate uključene u podizanje imuniteta. Na 46 stranica pronaći ćete i sjajne recepte za izradu prirodnih dezinficijensa, zdravih napitaka i obroka. Čeka vas i doza mindfulnessa koja ukazuje na to da su vaše misli povezane s imunitetom više nego što mislite. Produbite svoje znanje o virusu koji je u kratko vrijeme postao planetarno poznat. Također, saznajte kakvu ulogu aromaterapija i detoksikacija organizma igraju u cijeloj ovoj priči.

Namjera je bila stati uz naše čitatelje, kada im je to najviše potrebno, nudeći im na jednom mjestu provjerene i praktične savjete kako bi ojačali svoj imunitet i dugoročno se pobrinuli za svoje zdravlje”, izjavila je Andrea Šitum, glavna urednica i autorica projekta. I što je najbolje, ovo specijalno izdanje posvećeno imunitetu možete prolistati i preuzeti na servisu Issuu ili preuzeti na ovom linku – i to potpuno besplatno.

Iako nastao u vrijeme koronavirusa, ovaj je projekt s naglaskom na imunitet široko je primjenjiv u svim fazama naših života. Zato se udobno smjestite, preuzmite prvi broj i dozvolite da Naturala Health postane još jedan saveznik u vašoj borbi za jači imunitet i bolje zdravlje.

Foto: Naturala Health

0