Najnoviji Philips SenseIQ uređaji razumiju da je vaša kosa #jedinstvena

Svima nam se dogodila situacija da smo previše povećale temperaturu tijekom feniranja, ravnanja ili uvijanja kose, zar ne? Svaki put kad se žurimo negdje ili jednostavno nemamo strpljenja, a želimo lijepo oblikovanu kosu, zaboravimo da joj prevrućim uređajima možemo nanijeti nepovratnu štetu. Oni imaju moć promijeniti teksturu naše kose na način na koji ni proizvodi ni naše ruke to ne mogu napraviti. Ipak, između uvijača za kosu, sušila i pegle, naša kosa je vrlo vjerojatno već tretirana s puno više topline nego što može podnijeti i ostati zdrava i sjajna.

Naravno, to ne znači da smo se spremne riješiti svojih omiljenih uređaja za oblikovanje kose. Srećom, sad postoji način za oblikovanje kose bez daljnjeg uništavanja vlasi. Štoviše, radi se o uređajima koji osjećaju vašu kosu, prilagođavaju joj se i njeguju ju koristeći naprednu tehnologiju koja će zauvijek promijeniti način na koji brinete o svojoj kosi. Stigla je Philips SenseIQ linija proizvoda.

#jedinstvena tehnologija koja osjeća

Nova Philips linija proizvoda za kosu uključuje sušilo, uvijač i uređaj za ravnanje kose, a posebnima ih čini tehnologija SenseIQ. Ona mijenja način na koji se brinemo o svojoj kosi jer nudi inovativno i personalizirano iskustvo beauty rutine. Radi se o jedinstvenoj njezi kose jer, baš kao i svaka korisnica, svačija je kosa #jedinstvena i zbog toga zaslužuje 100% personaliziranu njegu. Tehnologija SenseIQ radi po principu umjetne inteligencije te nudi ekskluzivno i personalizirano iskustvo sušenja i stiliziranja kose svaki dan.

Digitalni infracrveni senzor, koji je mozak SenseIQ tehnologije, neprekidno utvrđuje temperaturu kose kako bi se spriječilo pregrijavanje tako što automatski prilagođava temperaturu i time zadržava prirodnu vlažnost kose. Pametan mikroprocesor mjeri temperaturu kose više tisuća puta tijekom jednog sušenja, ravnanja ili kovrčanja (taj broj varira od 12.000 do 36.000 puta, ovisno o uređaju) kako bi vam svaki put pružio personalizirano iskustvo, štiteći vašu kosu. Philips SenseIQ sušilo za kosu omogućuje čak 30% brže sušenje i 5 digitalnih programa.

Zašto je važno izmjeriti temperaturu kose?

Temperatura zraka i temperatura kose nije ista, a važno ih je razlikovati jer, osim temperature sušenja, na temperaturu kose utječu i drugi čimbenici kao što su zdravlje i vlažnost kose. Ako je kosa već uništena od kemikalija ili UV zraka, ona može izgubiti vlažnost puno brže pa će brže i postati isušena, što vodi do još veće štete. Prirodnu vlažnost kose važno je očuvati jer je ona izvor podatnosti i mekoće. Ona omekšava strukturu kose i održava kosu elastičnom što ju čini manje sklonom oštećenjima. Također doprinosi boljem stiliziranju jer je kosa mekša i oblikovanija kad zadržava vlažnost. Uz to, prirodna vlažnost pridonosi zaštiti kose od topline.

Važnost jedinstvene njege i zadržavanja hidratacije u kosi prepoznale su i brojne influencerice

Teuta Mesaroš, kao zaštitno lice kampanje, tvrdi: “Njega kose jednako je bitna kao i njega kože. Stay tuned jer Philips donosi nešto novo. Personalizirano & pametno rješenje zbog kojeg nećete brinuti hoćete li ugroziti zdravlje svoje kose kako bi postigli savršen rezultat”.

Iva Radić također je izrazila svoje oduševljenje novom linijom i na svom Instagramu napisala: “Ne znam jeste li se i vi nakon ljetnog ‘ne imanja’ frizura zaželjeli ludo dobre kose? Ja daaa! Stoga ova dva nova čuda imaju posebno mjesto u mojoj kupaoni. Predstavljam vam najnovije Philips SenseIQ uređaje za njegu kose, koji u sebi imaju SenseIQ  #jedinstvenu tehnologiju koja se prilagođava vašoj kosi, ona osjeća i njeguje vašu #jedinstvenu kosu. Frizura u dva poteza, osušiš ju i izravnaš… Jel’ može jednostavnije?“.

Nika Matić tvrdi da su Philips SenseIQ proizvodi njezina najbolje čuvana tajna lijepe kose, dok Pamela Smoljanić ističe kako: “Nova sezona znači i fresh start!”, te dodaje da je nova sezona: “Najbolje vrijeme da promijenite loše navike i da krenete raditi na sebi ili na nekom dijelu sebe kojeg želite popraviti. Moja fokus je uvijek kosa. Želim da je uvijek u najboljem izdanju jer se tako osjećam najbolje i zato sam jako sretna što vam mogu predstaviti novu Philips Sense IQ liniju. Svaka kosa je jedinstvena i zahtjeva posebnu njegu, a Sense IQ uređaji u sebi imaju tehnologiju koja se prilagođava vašoj kosi i digitalni infracrveni senzor koji detektira temperaturu kako bi se spriječilo oštećenje i isušivanje kose! Trust me, uz zdravu kosu, otkrit ćete samopouzdanje za koje niste ni znali da ga imate”.

Više informacija o najnovijim Philips SenseIQ proizvodima možete doznati na linku.

Foto: Instagram, Naslovna fotka – Teuta MesarošTatjana Bukvić

0