Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji parfem
Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji parfem

Journal čitateljice ocjenjuju:
Ovo je najbolji parfem

Parfem se često ističe kao naš osobni pečat. Vežemo ga za razne uspomene, a ujedno je naš zaštitni znak. Stoga je pronalazak savršenog parfema podosta težak zadatak. Naime, mnogi od nas ne koriste izričito jedan parfem već volimo eksperimentirati s raznima prije nego što pronađemo svoj signature scent. Upravo zbog toga najčešće se nađemo u nerealnoj situaciji gdje poželimo kupiti mnogo skupih parfema kako bi pronašli jedan koji nam odgovara. No, evidentno je da potraga za savršenim parfemom ponekad traje i godinama. Ono što nam uvijek pomogne pri odabiru savršenog mirisa je preporuka prijatelja, obitelji, poznanika ili u ovom slučaju naših čitateljica.

Nema dvojbe da je parfem holy grail beauty proizvod, a često se postavlja pitanje najboljeg parfema na tržištu. Svakako kada govorimo o parfemu pristup je u potpunosti individualan, jer nemamo svi iste omiljene mirisne note. No, uvijek se ističe par mirisa za koje mnogi garantiraju da su najbolji na tržištu. Uvijek si postavljamo pitanje je li vrijedno uložiti u parfem za koji mnoge beauty entuzijastice hvale kao najbolji. Baš zbog toga pitali smo va, naše čitateljice, vrijedi li uložiti u pojedine beauty proizvode. U našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju želja nam je dotaknuti se svake beauty kategorije beauty – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Ovog puta na red je došao retinol serum koji se polako i sigurno smjestio kao stalan gost u našu skincare rutinu, a top beauty proizvode koje ste već birale potražite ovdje.

Najpopularniji parfemi među kojima ste mogle izabrati vaš favorit

Kada govorimo o parfemima, mnogi se na njih referiraju kao potpuno nevidljiv detalj koji ponekad ostavlja najveći dojam. Parfem je u jednu ruku naš osobni pečat, a često uz njega vežemo i razne uspomene. Odnosno, parfem ponekad djeluje kao vremenska kapsula uz pomoću koje se prisjećamo nekih od najvažnijih trenutaka u našem životu. Stoga vrijedi izabrati parfem koji će u potpunosti biti krojen po našim preferencijama.

Zbog sve veće popularnosti raznih mirisa u zadnjih par godina, izabrati onaj pravi je težak zadatak. Upravo zbog toga mi smo u potrazi za onim najboljim. Izdvojili smo parfeme koje mnoge od nas vole, a nalaze se i na popisu najpopularnijih na tržištu te smo vas pitali koji vam je najdraži. Na našem popisu tako su se našli: Chanel Mademoiselle, Lancome La Vie Est Belle, Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge, Versace Chrystal Noir, Yves Saint Laurent Black Opium.

Koji parfem je osvojio najviše glasova?

Na prvom mjestu najboljeg parfema našao se Chanel Mademoiselle s osvojenih 36% glasova. Ne čudi činjenica da je baš ovaj parfem stigao na tron najboljeg s obzirom na to da se Chanel parfemi već stoljeće profiliraju kao jedni od najboljih na tržištu. Stoga, ako zaista razmišljate uložiti u jedan parfem Chanel Mademoiselle pravi je izbor. Ovaj parfem krase gornje note jantra i svježe naranče, dok u srednjim mirisnim notama osjetimo akorde jasmina i ruže, a donje note obogaćene su vibrantnim akcentima pačulija i vetivera.

Na drugom mjestu najboljeg parfema našao se Yves Saint Laurent Black Opium s osvojena 19% glasova. Ovaj parfem krase note crne kave, cvijeta naranče, cedrovine i pačulija. Mnogi ovaj parfem ističu kao jedan od onih koji osvaja na prvu, a istovremeno je bezvremenski i moderan. Stoga ne čudi da se našao na drugom mjestu omiljenog mirisa naših čitateljica.

Na trećem mjestu, s osvojenih 18% glasova, našao se Versace Crystal Noir. Note ovog parfema karakteriziraju se kao eterične i putene. Svježa gardenija miješa se s ambrom, koja je pročišćena, razrijeđena te gotovo transparentna. Sve to ovaj miris čini senzualnim i zavodljivim. Jasno je da spoj ovih mirisnih nota apsolutna dobitna kombinacija koja osvaja žene diljem svijeta.

Na tron četvrtog mjesta zasjeo je Lancôme La Vie Est Belle s osvojenih 17% vaših glasova. Glavna nota ovog parfema je Firentinski iris pallida koji se ističe kao jedan od najskupljih sastojaka u paletama koje koriste parfumeri. Ne čudi činjenica da se našao na popisu najboljih parfema. Vrijedi napomenuti kako drugo, treće i četvrto mjesto dijeli svega jedan glas razlike i to je zaista dokaz kako su upravo ovi parfemi klasici s kojima ne možete pogriješiti.

Na posljednjem mjestu našao se svima dobro poznati Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 s osvojenih 10% glasova. Ovaj parfem ističe se svojom kvalitetom i odiše elegancijom i s punim pravom je omiljeni miris mnogih naših čitateljica.

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram, Chanel, Parfumerija Lana, Douglas

Učitati još
Zatvori