Zavirili smo u backstage Paris Fashion Weeka

Zavirili smo u backstage
Paris Fashion Weeka

Paris Fashion Week jedno je od najvažnijih svjetskih modnih događanja koje se održava dva puta godišnje u Parizu. Svjetski poznati brend za njegu i stiliziranje kose Keune na čelu s globalnim kreativnim direktorom Ilhamom Mestourom napravio je odličnu suradnju s popularnim pariškim modnim brendom Casablanca. Ova zimska varijanta počinje 28. veljače i traje do 8. ožujka 2022. Pariz taj tjedan postaje središte svjetske mode, a razna modna događanja odvijaju se na brojnim lokacijama u gradu. Stotine modnih urednika, asistenata, stilista, modela i općenito publike koju zanima sve vezano za modu spuštaju se u francusku prijestolnicu da vide što će se nositi u razdoblju pred nama.

Pariz – prijestolnica mode

Obožavamo francuski stil, bilo da se radi o lifestyleu, odijevanju, kozmetici ili ležernim frizurama koje su karakteristične za Francuskinje – ima nešto neodoljivo u tom pariškom šarmu. Upravo zbog usađene estetike, minimalizma i odnosa prema lijepom, ne čudi što je Pariz svjetski poznata modna metropola. Zajedno s New Yorkom, Londonom i Milanom, Pariz čini dio velike četvorke kada govorimo o fashion industriji. Upravo zato ovih dana na ulicama francuske metropole “sve gori” kada je u pitanju moda. Službeno francusko ime za Paris Fashion Week je Semaine des Createurs du Mode.

Inače se u ovih tjedan dana na raznim lokacijama u gradu održi i preko sto različitih modnih nastupa i performansa od najvećih svjetskih modnih brendova do manje poznatih imena. Jedna od sjajnih suradnji na ovogodišnjem pariškom tjednu mode je i suradnja između brenda Keune te njegovog kreativnog direktora Ilhama Mestoura i modnog brenda Casablanca.

Backstage Paris Fashion Weeka

Ilham Mestour je kreativni direktor te jedan od najpoznatijih svjetskih stilista čije su frizure krasile brojne naslovnice magazina Vogue. U nizu sjajnih suradnji posebno se ističe ovogodišnja s modnim brendom Casablanca. Tijekom pariškog tjedna mode, Ilham je vratio zapanjujuće izglede iz 70-ih i 80-ih za snimanje modnog spota brendu Casablanca. Sve je groovy, divlje i neobuzdano. Tako da vas upozoravamo da se pripremite za blistavu odjeću i moćan izgled.

Od Richarda Gerea do Al Pacina, sve ćete ih pronaći na snimanju kolekcije jesen/zima ovoga brenda. Globalni umjetnički direktor Keunea, Ilham Mestour odao je počast legendama ovog vremena, sa suvremenim zaokretom kao dodatak u njihovom stilu. I kod muškaraca i žena razmišlja se izvan okvira. Linije su zamagljene i izmiješano je najbolje od oba svijeta.

Sve je u znaku androgenih frizura, snažnih razdjeljaka, ženstvenih završnih slojeva. Naglasak je na kratkim i oštrim lookovima s dugim vlasima na leđima. Jedina stvar zajednička svim frizurama je to da su uglađene, sjajne i super zdrave. Povijest brenda Keune i njegovog sudjelovanja na pariškom tjednu mode seže u daleku 1922., a kada se susretne magija stilista za kosu sa stilistima za odjeću uz vrhunske proizvode – događa se istinska čarolija. Donosimo vam zapanjujuće fotografije sa snimanja modnog videa brenda Casablanca. Video naziva Le Monde Diplomatique, snimao se u muzeju Musée de l’Air et de L’Espace. Muzej smješten malo izvan Pariza jedan je od najvećih svemirskih muzeja u svijetu i njegov interijer savršeno se uklopio u cijelu priču oko brenda.

O Brendu Keune

Tijekom sto godina svog rada, Keune je postao sinonim za savršene proizvode za njegu lijepe, zdrave i njegovane kose. Zbog svojih prirodnih njegujućih sastojaka i formula koje obnavljaju oštećenu kosu, postao je vodeći izbor među frizerskim profesionalcima širom svijeta. Sve Keune proizvode za bojanje, njegu i styling kose koje obožavaju profesionalci diljem svijeta, od sada možete potražiti samo u Keune frizerskim salonima, Keune webshopu ili u Keune Hair Point-u uz savjet profesionalaca.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori