Na Lošinju radi i odmara Bastien Gonzalez, najpoznatiji pediker za slavne

Na Lošinju radi i odmara Bastien Gonzalez,
najpoznatiji pediker za slavne

Hotel Bellevue dio je luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic. Okupljajući turiste iz cijeloga svijeta, postao je popularan izbor te jedan od omiljenih luksuznih hotela na Jadranu. Naklonost novih i stalnih gostiju Bellevue je zaslužio besprijekornom uslugom te ponudom ponajboljih integralnih zdravstvenih, wellness programa i kozmetičkih tretmana poznatih svjetskih stručnjaka i brendova, poput Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez.

Bastien Gonzalez renomirani je francuski podolog i pediker za slavne, čiji popis slavnih klijenata uključuje članove kraljevskih obitelji i holivudske zvijezde Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell i Roberta De Nira. Baš on trenutno boravi na Lošinju, otoku vitalnosti, gdje je odlučio spojiti ugodno s korisnim. Dok ne radi, odmara i uživa u svim lošinjskim čarima, no ovdje ga je prvenstveno doveo angažman u wellness centru Bellevue Spa Clinic.

Od 15. do 24. srpnja te isključivo po narudžbi, ovaj poznati „virtuoz za stopala” tako je osobno provodio svoje najpoznatije tretmane u studiju koji nosi njegovo ime, Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzalez. S njime smo dobile priliku kratko popričati, a što nam je ispričao, otkrivamo u nastavku.

  • Bastiene, znamo da vam ovo nije prvi posjet našoj zemlji – što vas ovog puta dovodi u Hrvatsku?

Dolazim u lošinjski Bellevue posljednja tri ljeta, otkako smo započeli suradnju s ovim hotelom. Mislim da je Lošinj jedan nevjerojatan ‘skriveni’ otok. Putovao sam mnogo po svijetu, no volim doći odmoriti upravo na ovaj otok, zbog kristalno čistog mora (dupini su predivan bonus), svježeg zraka, mirisa borova i začinskog bilja, te širokog osmijeha ljubaznog osoblja u Bellevueu.

Ovdje ću provesti čak nekoliko tjedana i tako dobiti priliku još bolje istražiti Lošinj.

Jedan od razloga zašto sam došao na dulji period jest i taj da doživim spa koncept koji se nudi u hotelu Bellevue. Tražio sam ovakvo mjesto na kojem bih mogao ponovno uspostaviti normalnu rutinu spavanja, ali i normalnu težinu nakon 22 godine non-stop putovanja – 4 dana u tjednu provodio sam na putovanjima. Zasad se osjećam izuzetno dobro i zahvalno što sam ovdje te mogu postići onaj zdravi balans rada i odmaranja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Révérence de Bastien (@reverencedebastien) on

  • Čvrsto vjerujete u to da su manikura i pedikura mnogo više od toga i da one imaju tu wellness kvalitetu; mogu nam popraviti raspoloženje, dati na samopouzdanju, učiniti da se osjećamo opuštenije, lakše i sretnije. Krije li se upravo u tome formula uspjeha i popularnosti vaših tretmana u cijelom svijetu?

I dalje se trudim iznenaditi naše klijentice i klijente novom i istinskom definicijom pedikure. Moja pedikura podrazumijeva njegu sve do koljena. Pedikura zato nije samo bojanje noktiju lakom, već i liječenje/terapija stopala. Ne bavim se samo noktima, već i nježnom kožom koja ih okružuje, kako bi ona uvijek bila njegovana, zdrava, kvalitetna i elastična… Zako stvaram jedan zaokruženi pristup tretmanima manikure i pedikure.

Bitan aspekt tretmana u PediManICure Studio by Bastien Gonzalez je edukacija koja pruža novi pogled na njegu noktiju i kože. Želimo izazvati emociju kod klijenata nakon tretmana, da primijete koliko im bolje izgledaju stopala ili ruke. Velik dio uspjeha je i omogućiti pedikerima da se kroz naš brend još bolje povežu sa svojim klijentima i ostvare vjernost.

  • Nazivaju vas nadimkom ‘foot Virtuoso’, a to je očito zato što ste od samih početaka imali prilično inovativan pristup svom poslu. Koliko je inovacija nužna, naročito u moderno vrijeme, kada je riječ o vašoj profesiji?

Nikad ne prestajem istraživati što je novo i sljedeće u materijalima i instrumentima, a kada doista naiđem na nešto novo, odmah razmišljam mogu li to i na koji način implementirati u svoj posao.

Putujući svijetom više od 20 godina i obilazeći mnoge sjajne spa hotele, imao sam privilegiju naučiti sve moguće vrste masaža i tehnika, koje su mi pomogle razumijeti što još možemo poboljšati.

Ono što danas volim kombinirati je miks tehnologija i terapeut s iskustvom. Od Azije do Europe, mnogo se toga može otkriti i poslužiti za razvoj poslovanja.

  • Imate i vlastitu liniju proizvoda – po čemu su posebni i gdje ih možemo isprobati?

Tako je, linija se zove Révérence de Bastien, a njene proizvode možete pronaći u svim našim studijima i, naravno, online.

Riječ je o jednostavnim, no ekstremno učinkovitim proizvodima, u kojima smo kvalitetu stavili na prvo mjesto. Nema kompromisa, a kako bismo imali potpuno kontrolu nad proizvodnjom i sastojcima koje koristimo, u procesu smo otvaranja vlastitog laboratorija.

Koža na stopalima deblja je 7 puta no ona na licu, pa je potreban zbilja kvalitetan proizvod koji će dubinski hidratizirati kožu. Takav je naš LA BAUME – balzam za stopala.

Must have u liniji također je Unguent For Nails & Cuticles, koji čini nokte jačima, a kožu oko njih mekšom i nježnijom – savršen proizvod za žene koje redovito koriste lakove za nokte i akril).

Black Diamond Scrub također je jedinstven u svijetu – kada ga nanesete na kožu, promijenit će boju, od crne do bijele, i postati pjenast.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori