Novi parfem jednog od najvećih svjetskih parfumera

Novi parfem jednog od najvećih
svjetskih parfumera

Music for a While

Tijekom godina i kroz mnoga ispitivanja, radna povezanost Carlosa Benaïma i Frédérica Mallea se razvila u odličnu profesionalnu intimnost. Za Benaïma, koji slavi svoju pedesetu obljetnicu u IFF-u, to je suradnja koja samo pojačava njegovo izvanredno naslijeđe.

Njegova zadnja kreacija, Music for a While, slijedi Eau de Magnolia s orijentalnim mirisom: lavanda obogaćena pačulijem, ambrom i vanilijom, kao i s tragovima mošusa – glavni sastojak tako precizan da bilo kakvo dodatno ublaživanje nije potrebno. Skoro klasična struktura prkosi očekivanjima sa predoziranim pačulijem, lavandom i etil maltolom, zajedno s magnetskim, neočekivanim nagovještajem ananasa. Kimne glavom kao oprost radu Helmuta Newtona; miris koji potiče i budi, stimulira i inspirira.

Paradoks je vrlo prirodan, Music for a While je ambivalentan, ali elegantan – provokativno olfaktivan esteta s imenom bezbrojnih interpretacija. Music for a While je miris ne vezan za zbroj svojih dijelova, koji nas podiže kao vanjska melodija. Music for a While, slatkasta, ludo zarazna droga, kao pjesma koja raste zavodljivom snagom. Music for a While, parfem kao klasik Henryja Purcella – odakle dolazi i ime parfema – a ipak jako suvremen, kao i svaka Carlos Benaïm kreacija.

Pronađite ga u Parfumeriji Lana u Zagrebu.

Učitati još
Zatvori