Ono kad MAC računalo postane paleta sjenila, a uredski markeri highlighteri

Kad smo bili klinci, kupovina školskog pribora mnogima je bila omiljena aktivnost prije povratka u školske klupe, a s radnim obvezama, ta se ljubav nastavila i prema uredskom priboru. S vremenom, i make up je došao vrlo visoko na listu prioriteta pa možete zamisliti oduševljenje kad smo vidjeli kolekciju nastalu u suradnji Moschina i Sephore. Sve je inspirirano uredskim materijalima, a u kolekciji se mogu pronaći proizvodi koji izgledaju poput računala, markera, gumica za brisanje, olovki, korektora… Ma, baš sve!

Od laka kao korektora do spužvice za blendanje u obliku gumice za brisanje

Rezultat suradnje Moschina i Sephore su:

  • paleta sjenila koja izgleda poput MacBooka
  • set kistova koji izgledaju poput olovke
  • ruževi u obliku markera
  • tuš za oči koji podsjeća na flomaster
  • highlighteri koji podsjećaju na markere
  • bijeli lak za nokte
  • spužvica u obliku gumice za brisanje
  • hidratantna maska za lice

 

Baš kao i kod uredskog materijala, cijela kolekcija dolazi u kartonskoj, odnosno plastičnoj ambalaži, a ruževe i kistove moguće je kupiti samo u setovima, isto onako kako se prodaje pribor u knjižarama. Kolekcija u prodaju dolazi 25. travnja, a bit će dostupna online i u trgovinama, iako će za shopping u trgovini ipak trebati potegnuti izvan Hrvatske.

A što možemo očekivati? Neodoljiva paleta ima 30 mat i svjetlucavih sjenila i ugrađeno ogledalo. Boje imaju i odgovarajuća “računalna” imena poput “Bionic”, “Transfer” i “@”, a crna spužva u obliku medvjeda, zaštitnog znaka Moschina, zapravo je čistač za četke.

Hidratantna maska za lice u obliku preslatkog medvjedića ujedno je i najjeftiniji proizvod u kolekciji. Maska sadrži med koji na koži ostavlja osjećaj mekoće i vlage.

Jedan od setova u kolekciji čine visoko pigmentirani ruževi za usne. Dolaze u pet različitih nijansi: Escape, Enter, Shift, Command i Power, a svi imaju mat finish.

Spužve za blendanje izgledaju poput gumica za brisanje: njihovi tanki rubovi idealni su za precizno blendanje, a ne sadrže lateks.

 

 

Control, Alt i Delete mogu postati vaši novi omiljeni highlighteria u kolekciji je i pet različitih kistova, svaki označen brojem od jedan do pet.

Make up look ponekad jednostavno nije kompletan bez tuša za oči, a u kolekciji se nalazi onaj u crnoj boji. I za kraj, bijeli lak za nokte izgleda poput korektora, a jedan je od dražih izbora u ljetne dane.

Foto: Sephoa

0