Stigao je novi hit parfem s potpisom danske dizajnerice Anine Bing

Stigao je novi hit parfem s potpisom
danske dizajnerice Anine Bing

Anine Bing je 2012. godine pokrenula modni brend ANINE BING koji je zahvaljujući brojnim obožavateljicama iz svijeta mode i showbiznisa brzo postao popularan. Dankinja s američkom adresom u svojim kolekcijama spaja svoje skandinavsko nasljeđe i s opuštenim duhom modne scene u Los Angelesu u kojem se nalazi središte brenda. Uz ženske kolekcije koje svake sezone donose nekoliko it komada, Anine Bing svoje je modni brend proširila dodatkom Anine Bing Kids linije i parfema.

U svijet mirisa, Anine je zakoračila svojim prvim parfemom Savage Rose koji je, baš poput njezinih modnih kreacija, brzo postao veliki hit. Za 2021. godinu, Anine je pripremila novu mirisnu poslasticu – parfem Pure Noir.

Novi parfem kojem se već previđa it status

Novi parfem s potpisom Anine Bing nosi naziv Pure Noir i predstavlja spoj nježnosti i snage. Prožet misterioznošću, Pure Noir istražuje spoj crne ruže, papirusa i šafrana s dodatkom tamnih drvenastih nota.

Pure Noir je vrlo osoban miris. Podsjeća me na svoja putovanja u omiljene gradove širom svijeta, na odsjedanje u ugodnim boutique hotelima i istraživanje novih četvrti. Utjelovljuje duh Kopenhagena i Pariza koji su puno mogućnosti. Pure Noir je tajanstveni miris zbog kojeg se odjednom osjećate snažno, neovisno i ženstveno.”, svoj novi parfem opisala je Anine Bing.

Uz parfem, Anine je predstavila i svijeći istog naziva i mirisa.

Novi parfem Pure Noir je dostupan na službenoj stranici brenda aninebing.com, a uz kupnju ćete dobiti i besplatan uzorak parfema kako biste ga mogli testirati bez otpakiravanja parfema. Ako se nakon korištenja testera ipak ne pronađete u novom Anine Bing mirisu, zapakirani parfem možete vratiti.

ANINE BING Pure Noir novi parfem 2021.
ANINE BING Pure Noir Eau De Parfum
Učitati još
Zatvori