Spas za osjetljivu kožu u hladnim mjesecima – Mixa je predstavila 3 nove kreme
Spas za osjetljivu kožu u hladnim mjesecima – Mixa je predstavila 3 nove kreme

Spas za osjetljivu kožu u hladnim mjesecima – Mixa je predstavila 3 nove kreme

Jučer je u divnom ambijentu hotela Amadria u središtu Zagreba održan panel brenda Mixa – “Koža bira #LabProvenLifeProven”. Panel je moderirala glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović, a sudjelovali su Paola Đurinec, dr. med. specijalistica dermatovenerologije, Stela Pleše Bonifačić predstavnica brenda Mixa, glumica, autorica i voditeljica podcasta Lana Gojak Bajt i poznati influenser TataPriča – Ivan Poslon. Sudionici su se u vrlo zanimljivom razgovoru između ostalog dotaknuli teme njege kože ovisno o godišnjim dobima, osjetljive kože, i kože novorođenčadi, ali i dermatoloških problema koji se javljaju iza poroda i u različitim fazama života.

Mixa
Lana Gojak Bajt
Mixa
MIXA panel
Mixa
MIXA panel
Mixa
MIXA tim
Mixa
Stela Pleše Bonifačić
Mixa
Veronika Turić
Mixa
Luna Valas

Liječnica je odgovarala na pitanja

Prisutni su od dr. Đurinec dobili vrijedne savjete o odabiru proizvoda za njegu lica i tijela, a razgovaralo se i o pravilnoj njezi kože kroz različita godišnja doba, o njezi kože najmlađih i o tome koje korisne sastojke tražiti na deklaracijama kada birate proizvode za njegu kože. “Osobe s dehidriranom kožom trebaju birati proizvode s hijaluronskom kiselinom, a one sa suhom kožom proizvode s lipidima i ceramidima. Za njegu masne kože, ključni je sastojak salicilna kiselina, dakle – ne postoji univerzalni preparat koji bi svima odgovarao podjednako. Jednako tako, prilikom odabira proizvoda za njegu osjetljive kože iznimno važno obratiti pažnju na to je li riječ o dermatološkim proizvodima testiranima na osjetljivoj koži s klinički dokazanom efikasnošću”, istaknula je dr. Đurinec.

Mixa
dr. Paola Đurinec
Mixa
Mixa
Mixa

Suradnja s dermatolozima

Panelisti Lana Gojak Bajt i Ivan Poslon, podijelili su iskustva u njezi kože svoje djece. “Kad je u pitanju koža moje kćeri i s obzirom na to da je ona još malena, vodim se onim ‘’manje je više’’ i biram pouzdane i provjerene proizvode za njegu”, ispričala je Lana. Ivan je istaknuo kako je trenutno najveći izazov s kojim se susreće suha koža lica njegove kćeri uslijed hladnoće i vjetra u ovo doba godine.

Suradnja s dermatolozima predstavlja jednu od okosnica brenda Mixa. “Razvoju Mixa proizvoda pristupamo vrlo ozbiljno, te surađujemo s medicinskim stručnjacima – dermatolozima, pedijatrima i oftalmolozima. Naši proizvodi su formulirani pod medicinskom kontrolom i testirani na osjetljivoj koži, istakla je Stela Pleše Bonifačić, predstavnica Mixa brenda.

Ove zime Mixa predstavlja tri višenamjenske kreme čiji su benefiti klinički dokazani. Osmišljene su da njeguju i štite različite potrebe osjetljive kože.

Ivana Pavic
Ivana Dencic, Doris Pincic Guberovic, dr. Paola Đurinec, Ivan Poslon, Lana Gojak Bajt, Stela Plese Bonifacic
Ante Burazin
Doris Pincic Guberovic
Doris Pincic Guberovic, Paola Đurinec, Stela Plese Bonifacic, Lana Gojak Bajt, Ivan Poslon

Tri nove Mixa kreme

Mixa Urea Cica Repair obnavljajuća krema za lice, tijelo i ruke za grubu i ​​suhu kožu koja zaglađuje hrapavost i smanjuje perutanje kože. Krema je bogate, umirujuće teksture i ostavlja lagani osjećaj na koži.

Mixa
Mixa - Urea Cica Repair+

Mixa Ceramide Protect višenamjenska krema za jačanje zaštitne barijere kože namijenjena je njezi i zaštiti vrlo suhe kože cijele obitelji. Nakon prvog korištenja zadržava vlagu i jača barijeru kože. Štiti kožu od intenzivne suhoće. Bez mirisa je, nježne teksture, nemasna i brzo se upija.

Mixa
Mixa - Ceramide Protect

Mixa Panthenol Comfort krema za obnavljanje zaštitne barijere kože, ublažava osjećaj svrbeža, suhoću, hrapavost i crvenilo.

Mixa
Mixa - Panthenol Comfort

 

Priča ovog francuskog brenda počinje još davne 1924. godine, kada francuski ljekarnik Dr. Roger, otvara ljekarnu u predgrađu Pariza, Boulognei. Gotovo stoljeće kasnije, brend Mixa jednako je poznat i inovativan u proizvodnji losiona i krema za njegu izrazito suhe kože, a njihova misija – pomoći ljudima da se bolje osjećaju u svojoj koži – nastavlja se.

Brend se danas fokusira na inovaciju, sigurnost i učinkovitost svojih proizvoda, čime stvara povjerenje kod korisnika. Razvijeno je više linija proizvoda usmjerenih na različite potrebe kože, uključujući proizvode za bebe, djecu i odrasle.

Učitati još
Zatvori