Izdvojili smo 10 mirisnih proizvoda koji mogu zamijeniti parfem
Izdvojili smo 10 mirisnih proizvoda koji mogu zamijeniti parfem

Izdvojili smo 10 mirisnih proizvoda
koji mogu zamijeniti parfem

Kada se promijeni sezona, najčešće mijenjamo i neke kozmetičke navike, a one u ovom slučaju uključuju i parfem. S dolaskom zime se okrećemo jačim mirisima, a slatkaste parfeme ostavljamo za sobom u toplijim sezonama, gdje spremno čekaju svojih novih pet minuta. No, osim parfema postoji još nekoliko načina da cijelog dana na svojoj koži nosite neodoljivi mirisni trag. To su redom proizvodi za njegu i osvježenje kože, koji su puni mirisnih nota i aroma i kao takvi odlična alternativa klasičnom parfemu.

Mirisni proizvodi za tijelo

Sve više žena bira losione i kreme za tijelo koje lijepo mirišu. Njihova zavodljiva formula koja traje satima i vrlo je ugodna za kožu neizostavan je dio beauty rutine brojnih žena. Posebno je važno da se miris omiljenog parfema i losiona, odnosno kreme za tijelo slažu i tvore jedinstvenu cjelinu mirisnih nota koje su svojevrsni stilski potpis svake žene, zbog čega su na tržištu već duže vremena prisutni losioni i kreme koji su upravo nastali po formulama i mirisnim notama omiljenih parfema.

Naši favoriti

Izbjegavate li općenito nanošenje parfema na kožu ili želite isprobati kako djeluju i jesu li dovoljno dobri i mirisom izdržljivi? U nastavku vam donosimo nekoliko mirisnih losiona iz slavnih parfemskih obitelji, aromatičnih vodica za tijelo, mirisnih ulja i ultra mekanih krema koje će u novoj sezoni obaviti vašu kožu najfinijim mirisom, a vi možda i zaboraviti na parfem.

Foto: Instagram (@hannaschonberg, @ginevskayaa), CHANEL, Lancome, Top.hr, Martimex, The Body Shop, L’Occitane, Nuxe

Učitati još
Zatvori