U čemu leži tajna jednog od najprodavanijih fiksatora za šminku?
U čemu leži tajna jednog od najprodavanijih fiksatora za šminku?

U čemu leži tajna jednog od
najprodavanijih fiksatora za šminku?

Opće je poznato da je dugotrajnost i postojanost šminke zagarantirana dobrom podlogom, točnije bazom šminke. Osim temeljite skincare rutine, koja se ističe kao prvi korak, jednako je važan i proizvod koji će zaokružiti cijelu priču – a to je fiksator. Fiksator šminke u našu rutinu smjestio se kao finalni korak, a ističe se kao jedan od najvažnijih koraka. Cijela premisa fiksatora jest da zadrži šminku na njenom mjestu. Međutim, uvijek si postavljamo vječno pitanje – kako odabrati pravi fiksator za šminku i koji je najbolji?

Postoje dvije glavne vrste fiksatora za šminku: fiksatori s mat učinkom i fiksatori s dewy učinkom. Fiksatori s mat učinkom idealni su za djevojke koje imaju masnu kožu i problema s T zonom. S druge strane fiksatori za šminku vašoj koži dati će zdraviji, sjajniji i svjež izgled koji je idealan za ljetne mjesece. Stoga fiksatore za šminku biramo po vrsti vlastite kože, no činjenica je da je tržište zasićeno gotovo svakim beauty proizvodom te je odabir pravog ponekad izazovan zadatak. Jedan od fiksatora za šminku koji mnoge beauty entuzijastice hvale i nazivaju vlastitim ‘holy grail’ proizvodom je Milk Makeup Hydro Grip Setting Spray.

Milk Makeup fiksator za šminku jedan je od najprodavanijih beauty proizvoda

Ovaj fiksator glasi kao najbolji na tržišu, a nije strana činjenica da ga mnoge beauty entuzijastice religiozno koriste. Alkohol free i veganska formulacija ovaj proizvod čini pogodnim za sve tipove kože. Proizvod se aktivira jednom kada se protrese plavi i zeleni sloj. Formulacija plavog sloja obogaćena je sastojcima plave alge, konopljinog ekstrakta i hijaluronske kiseline dok je gornji zeleni sloj obogaćen uljima koji će vašem licu dati sjajni izgled. Postojanost ovog fiksatora garantirana je čak do 12 sati, stoga ne čudi činjenica da je mnogima omiljeni. Također, Milk Makeup Hydro Grip Setting Spray većinu vremena je rasprodan, ali ukoliko ste dovoljno sretni svoj možete pronaći na Cult Beauty stranici.

Učitati još
Zatvori