Od sada i kod kuće možete obaviti tretman mikrodermoabrazije lica

Od sada i kod kuće možete obaviti
tretman mikrodermoabrazije lica

Mikrodermoabrazija

Osjetljivost, hiperpigmentacija i neujednačena tekstura kože zauvijek može nestati uz pomoć mikrodermoabrazije. Sjajno je što ovaj beauty tretman možete provoditi i kod kuće.

Kada shvatimo koliko kozmetičkih proizvoda nanosimo na kožu zbog različitih problema – bilo da patimo od hiperpigmentacije, ožiljaka od akni, neravnomjerne teksture kože ili začepljenih pora, možda je vrijeme da se s problemom suočite na malo drugačiji način.

U svoju beauty rutinu uvedite mikrodermoabraziju, profesionalni tretman kože koji obećava zdraviju i blistavu kožu gotovo u tren oka.

Mikrodermoabrazija: Što je to i kako može poboljšati vašu kožu?

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i blagi tretman koji čini kožu lica mlađom te ju odlično regenerira. Naime, učinkovito djeluje na ljuštenje kože te je zato možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga. 

Mikrodermoabrazija djeluje na sve tipove i boje kože. Unosi suptilne promjene, ne uzrokujući promjenu boje kože ili stvaranje ožiljaka. 

Nakon tretmana koža je privremeno ružičasta, ali se potpuno oporavi u roku od 24 sata. Ne zahtijeva operaciju ili anesteziju, tretman je jednostavan, a dodatna prednost je to što se može raditi samostalno iz udobnosti vlastitog doma.

Uređaji iz Medikor beauty linije koji će vašu kožu učiniti glađom i blistavom

Beurer FC 100 Pureo Derma Peel
Mikrodermoabrazija

Omogućuje profesionalan piling lica postupkom mikrodermoabrazije. Kvalitetan safirni premaz upotrebljava se za nježno uklanjanje suvišnih stanica kože, a vrhunska vakuumska tehnologija osjetno poboljšava teksturu kože i cirkulaciju. Tretman također stimulira obnavljanje stanica što kožu čini mekšom i glađom. Dodatno, po čemu se ovaj uređaj ističe je 5 razina intenziteta i 3 visokokvalitetna dodatka sa safirnim premazom za glatki i učinkovit piling. 

Više o samom proizvodu i njegovim značajkama možete pronaći na linku i otkriti u videu u nastavku:

Kome je namijenjen?

Beurer Pureo Derma Peel FC100 prikladan je za sve tipove kože ako vas muče sitne bore, ožiljci od akni, hiperpigmentacija i nečista koža. Može se koristiti na masnoj, suhoj i mješovitoj koži. Također je pogodan za sve boje kože.

Mikrodermoabrazija
Beurer FC 100 Pureo Derma Peel
Beurer FC 76 uređaj za mikrodermoabraziju

Omogućuje piling lica koristeći mikrodermabrazijsku tehnologiju. Visokokvalitetna safirna obloga/presvlaka koristi se za nježno odstranjivanje viška stanica kože, a posljednja vrhunska vakuumska tehnologija primjetno unaprjeđuje teksturu kože i poboljšava cirkulaciju. Tretman također stimulira obnovu stanica za postizanje finijeg i glatkijeg tena. 

Mikrodermoabrazija
Kome je namijenjen?

Idealan ste kandidat za mikrodemoabraziju ako vas muče sitne bore na licu, ožiljci od akni i proširene pore, hiperpigmentacija i nečista koža lica.

MEDIKOR BEAUTY

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog poizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku.
BEURER uređaje za mikrodermoabraziju te cijeli niz beauty uređaja za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama.
Sva prodajna mjesta pogledajte ovdje. Pratite Medikor Beauty na FacebookuInstagramu te YouTube kanalu.

Foto: Promo, Pexels

Učitati još
Zatvori