U Hrvatsku konačno stižu Metal Detox proizvodi za boju kose bez nepoželjnih tonova

U Hrvatsku konačno stižu Metal Detox proizvodi za boju kose bez nepoželjnih tonova

Metal Detox

Skoro svaka žena koja je bojala, radila balayage ili posvjetljivala kosu barem jednom u životu, zna koliko je teško postići točno onu boju koju želimo. Ona najčešće ispadne puno žuća ili narančastija od onoga što smo si mi zamislile. Uz to, boja često izgleda neujednačeno, a kosa oštećeno. Najčešće mislimo da je problem samo u našoj kosi i da je on neizbježan. No, jeste li znale da su glavni krivci za to metali? Točnije, radi se o metalima bakra koji su prisutni u vodi, ali i unutar vlasi naše kose. Što je još važnije, sad su kreirani i proizvodi uz koje konačno možemo eliminirati taj problem. Kako bismo se konačno riješile neujednačenih i neželjenih tonova u kosi te kako bi ona bila i izgledala zdravije i sjajnije, L’Oréal Professionnel je kreirao Metal Detox liniju proizvoda koji nam konačno stižu i u Hrvatsku.

Metal Detox linija je pravi game changer za našu kosu

Metal Detox

Metali u kosi su oni koji zapravo utječu na rezultate bojanja i izbjeljivanja te na dugotrajnost boje. No, njihova razina u našoj kosi varira, ovisno o poroznosti kose i o kvaliteti vode tamo gdje živimo. Sve to ne predstavlja problem za zdravlje ljudi, ali je rizik tijekom usluge bojanja, balayagea i posvjetljivanja kose.

Metal Detox

Upravo zato je L’Oréal Professionnel kreirao prvu, patentiranu i trenutno jedinu liniju proizvoda koja, uz svoj zvjezdani sastojak glikoamin, neutralizira metal bakra unutar vlasi i radi čišćenje kose. Ona profesionalcima u salonima omogućava postizanje preciznijih rezultata tijekom bojanja i posvjetljivanja kose uz 87* posto manji rizik od oštećenja i pucanja vlasi. Uz to, krajnja boja kose je true-to-tone i ne postoji strah od toga da neće ispasti točno onako kako bi trebala. Metal Detox linija se može koristiti u kombinaciji sa svim koloracijama i dekolorantima. U njoj možemo naći predtretman za neutralizaciju metala bakra, kremasti šampon za čišćenje protiv metala bakra, zaštitni tretman protiv nakupljanja novih čestica metala te šampon i masku za kosu koje služe za održavanje boje i zdravlja kose kod kuće.

*Instrumentalni test: Metal Detox predtretman + tehnička procedura + šampon + maska.

Zašto je preporučljivo koristiti ove proizvode i kod kuće?

Nakon usluge u salonu kosa je sklonija apsorpciji metala bakra. Uz to, razgradnja proteina u kosi u prisustvu bakra pojačana je negativnim UV zračenjem. To sve rezultira toplijim refleksom, izbljeđivanjem boje i beživotnom kosom. Metal Detox šampon za čišćenje vlakna i maska za zaštitu kose od nakupina čestica metala bakra savršeno su rješenje za kućnu upotrebu. Ovi proizvodi pomažu u održavanju boje kose koja više nikada neće biti prožeta nepoželjnim tonovima i izgledati suho i nezdravo.

Premijera Metal Detox linije u Hrvatskoj

L’Oréal Professionnel vas poziva u Metal Detox svijet! Nakon 7 godina istraživanja, pozivaju vas da budete dio hrvatske premijere proizvoda koji će zauvijek promijeniti posvjetljivanje, koloraciju i balayage. Sutra, 1.lipnja 2021., u 19 sati i vi možete prisustvovati tom digitalnom eventu na YouTubeu, na kojem će se Metal Detox linija konačno predstaviti i hrvatskom tržištu. Možete iz prve ruke otkriti sve o ovim proizvodima koje je isprobalo već na tisuće frizera i klijenata diljem svijeta. Kako bi postale dio ove priče i doznale više o Metal Detox proizvodima, obavezno u svoj kalendar ubacite YouTube event koji možete naći na linku.

Metal Detox

Kako biste bile u toku sa svim informacijama možete zapratiti i L’Oréal Professionnel Instagram profil.

Foto: L’Oréal Professionnel

Preporuka

Zatvori