Melem ima nove tuširalice s dragocjenim uljima

melem

Melem kolekcija za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima obogaćena je trima novim gelovima hranjivog sastava i profinjenih mirisa. Melem za tuširanje Argan, Badem i Koštice grožđa svojim će njegujućim svojstvima i decentnim mirisom oduševiti sve ljubiteljice klasične njege zdrave i lijepe kože. Zahvaljujući prirodnim ekstraktima i visokovrijednim uljima, nove Melem tuširalice posebno su formulirane za najosjetljiviju kožu kojoj osiguravaju intenzivnu njegu, već tijekom tuširanja.

Uživanje pri svakom tuširanju

Visokovrijedna hranjiva ulja moćnog argana, badema i koštica grožđa svojim će brojnim blagotvornim svojstvima nahraniti i njegovati kožu, dok ćete u profinjenom, nenametljivom i elegantnom mirisu, svim svojim osjetilima, uživati pri svakom tuširanju. Uz nove Melem tuširalice s dragocjenim uljima, poseban ritual njege počinje tuširanjem. Osjetite razliku i priuštite svojoj koži Melem njegu i pod tušem!

Novu Melem kolekciju za tuširanje – Argan, Badem i Koštice grožđa potražite u drogerijama i većim trgovinama po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 29,90 kuna.

Foto: PR

0