Melem lansirao suho ulje sa svjetlucavim česticama

Melem lansirao suho ulje sa
svjetlucavim česticama

Novo suho ulje iz Melema

Ljeto je vrijeme kada sasvim sigurno vrijedi izreka – manje je više. Uz kratke i lepršave modne kombinacije nisu potrebni pretjerani modni dodaci, ali njegovana i svilena koža svakako je neizostavan dio bilo kojeg outfita. Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem koži pruža luksuznu njegu i svilenkasti osjećaj. Ovaj savršeni ljetni beauty proizvod hrani kožu i čini je elastičnom zahvaljujući uljima koštice marelice, maslina i badema, a istovremeno koža ima wow efekt zbog suptilnog dijamantnog sjaja.

Među prvima, Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem probala je Lidija Lešić i oduševila se na prvi dodir. „Volim suha ulja, pogotovo u ljetnim mjesecima kada mi je koža izložena suncu, soli i vjetru te mi je potrebna kvalitetna njega. Ono što me oduševilo kod Melem suhog ulja je predivan nježan miris, baršunasta koža odmah nakon korištenja te elegantan dijamantni sjaj na koži. Sviđa mi se i zbog lagane teksture te činjenice da se ulje brzo upija i ne zatvara pore. Zapravo, otkad sam ga probala, više ne izlazim iz kuće bez njega, a i otkrit ću vam za što ga sve koristim.

Za kosu, lice i cijelo tijelo

Lidija svoj beauty ritual započinje nanošenjem suhog ulja na vrhove kose koji su ljeti često suhi zbog mora i sunca, no prirodni sastojci Melem suhog ulja hrane kosu, a dijamantni sjaj daje joj dodatni glow efekt. Zatim ulje nanosi na noge, dekolte i ramena, dijelove tijela koji su gotovo uvijek otkriveni pa je važno da koža izgleda njegovano i privlačno. Zadnji trik koji je Lidija otkrila je kako par kapljica suhog ulja pomiješa sa svojom kremom te ga nanese na lice jer se ulje može koristiti za cijelo tijelo, uključujući i lice.

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem može se ekskluzivno kupiti u prodavaonicama DM drogerija diljem Hrvatske.

Fotografija: Sarah Dombre & Ino Zeljak

Model: Lidija Lešić

Frizura: Helena Blatančić, Salon Teuta

Make up: Ivana Bilandžija Billy

Učitati još
Zatvori