Nova drogerijska kolekcija koja nam približava drevne japanske rituale uljepšavanja

Nova drogerijska kolekcija koja nam približava drevne japanske rituale uljepšavanja

Drevni japanski rituali ljepote usavršavani stoljećima čine temelj zdrave i njegovane kože, a njihovo predano provođenje shvaća se kao dragocjena self-care praksa. Stoga ne čudi da rezultati, kao što su besprijekorna koža, mladolik izgled i blistav ten, ne izostaju. Uživajte u japanskom ritualu ljepote s Melem potpisom – novoj kolekciji Riža, koja se sastoji od pet proizvoda s dragocjenim uljem riže:

Već pod tušem, Melem Riža za tuširanje nježno čisti, hidratizira i omekšava kožu zahvaljujući prirodnim emolijensima – uljima ricinusa, masline i nevena, te dragocjenom ulju riže.

Za potpunu obnovu kože, nakon tuširanja preporučuje se uljna emulzija koja svojom laganom, hranjivom i hidratantnom teksturom na bazi koktela visokokvalitetnih ulja riže, koštica marelice, masline, badema te karite maslaca, luksuzno njeguje kožu, pružajući joj svilenu mekoću i profinjenu, mirisnu njegu.

Kod vrlo suhih dijelova sklonih pucanju, perutanju ili nastanku grube kože, preporučuje se intenzivnija njega Melemom koji pruža trenutno olakšanje, umiruje i omekšava, a ujedno štiti od isušivanja.

Za zdravi sjaj kože, kao i kose idealno je Melem suho ulje obogaćeno rižinim uljem jer se lagano i brzo nanosi, potpuno upija, a kosu i kožu obnavlja za blistav izgled.

Kako niti usnice ne bi bile zakinute za ovaj poseban ritual njege, u kolekciji Melem Riža nalazi se i balzam za usne za hidrataciju, obnovu i zaštitu usana od negativnih vanjskih faktora, kako bi bile neodoljivo meke, glatke i nježne.

Nova Melem Riža kolekcija dostupna je u drogerijama, većim trgovinama, te specijaliziranim trgovinama i ljekarnama po preporučenim maloprodajnim cijenama: Melem Riža za tuširanje – 29,90 kn, Melem Riža uljna emulzija – 59,90 kn, Melem Riža melem 35 ml – 44,90 kn, Melem Riža dragocjeno suho ulje – 139,90 kn i Melem Riža balzam za usne – 24,90 kn.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori