Znate li koji je najprodavaniji balzam za usne? Kladimo se da ga već imate u torbici
Znate li koji je najprodavaniji balzam za usne? Kladimo se da ga već imate u torbici

Znate li koji je najprodavaniji balzam za usne? Kladimo se da ga već imate u torbici

Melem balzam za usne najviše vas je ljubio u 2023. godini! Recentni podaci The Nielsen Company izvješća pokazuju kako je količinski i vrijednosno Melem od siječnja do prosinca 2023. godine bio vodeća robna marka, tj. najprodavaniji balzam u segmentu njege usana. Ovaj domaći brend sinonim je za kvalitetu i inovativnost, ali i čuvar tradicije jer već 46 godina Melem je definitivno najvjerniji zaštitnik vašim usnama.

balzam za usne (5)

Melem – vodeća robna marka

Navedeni podatak se temelji na The Nielsen Company podacima iz panela trgovina prema kojima je Melem vodeća robna marka u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u segmentu njege usana u Hrvatskoj za razdoblje od siječnja do prosinca 2023. godine. To jednostavnim rječnikom znači da su Melem balzam za usne potrošači najviše birali, a samim time i da se najbolje prodavao tijekom 2023. godine.

Devet Melem balzama za usne u tri kategorije

Melem tim je izuzetno ponosan na ovaj podatak jer osim što brižno čuva domaću tradiciju i unaprjeđuje kvalitetu proizvodnje, ujedno nastoji ponuditi inovacije i kreirati trendove dostupne svima. Trenutno je na policama trgovina, drogerija i ljekarni dostupno devet Melem balzama za usne u tri kategorije – osnovne njege, dermatološke njege i beauty&makeup njege. Bilo da posežete za Melemom ako vaša koža treba trenutnu njegu i zaštitu od isušivanja ili ako se želite osjećati lijepo i njegovano, Melem je prepoznat kao ime koje jamči kvalitetu.

Odrastanje uz Melem

Još od 1977. godine pa sve do danas zdrava, lijepa i njegovana koža u samo jednom, jednostavnom potezu je u fokusu Melemove filozofije. Rezultat The Nielsen Company
izvješća iz 2023. godine je pohvala radu Melem tima, ali i najbolja motivacija da Melem bude još bolji i kreativniji te da ostane dostupan svima. Jer osim što njeguje, Melem pruža čistu emociju uz koju su odrasle (i vezane) generacije.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori