Povratak u djetinjstvo: Našli smo sjenila u obliku Medvjedića dobrog srca
Povratak u djetinjstvo: Našli smo sjenila u obliku Medvjedića dobrog srca

Povratak u djetinjstvo: Našli smo sjenila u
obliku Medvjedića dobrog srca

Malo što nas takvom brzinom vraća u djetinjstvo kao crtići koje smo voljeli gledati. Ako ste dijete devedesetih vjerujemo da će vam sjećanja na te bezbrižne dane navrijeti čim spomenemo Medvjediće dobrog srca. Ako ste baš bili veliki fan, ne sumnjamo da i dan danas znate uvodnu špicu napamet. A tko se ne bi sjećao tako dobrog crtića i takvih slatkih likova, ali i onih zločestih, Vriskice i Zvjerka koji su stalno kovali opake planove protiv medvjedića.

Ako volite nostalgiju i proizvode koji će vas vratiti nekoliko desetljeća unazad, a uz to ste i fan šminke, našli smo pravu stvar za vas. Radi se o kremastim sjenilima u obliku Medvjedića dobrog srca. Iza njih stoji brend Hipdot koji je slične proizvode izbacio i u obliku Hello Kitty te likova iz Ulice Sezam.

Medvjedići dobra srca u četiri glitter boje

No vratimo se medvjedićima. Ova sjenila dolaze u četiri glitter nijanse – plavoj, ljubičastoj, ružičastoj i zlatnoj. Ono što nas je posebno razveselilo je činjenica da su ta sjenila zaista pigmentirana, nisu onako blijeda poput dječje šminke. Ova sjenila možete nanositi prstima i tako ćete ih zagrijati i super će se razmazivati. Osim toga, možete ih nanositi kistićem pa s njima izvući cat eye ili “isfurati” neki grafički liner.

Same nijanse imaju jako simpatična imena. Roza je Cheer Bear, plava Grumpy Bear, zlatna je Funshine Bear, a ljubičasta Share Bear. Formula ovih sjenila sadrži suncokretovo ulje puno antioksidansa, Shea maslac i jojoba ulje, a također je veganska. Sjenila se moraju držati na tamnom i hladnom mjestu i ne smijete ih ostaviti na suncu. Ne sadrže talk ni mineralna ulja.

Ova sjenila još su jedno posebno izdanje uz koje je šminkanje još zabavnije nego inače. Osim toga, lako se koriste pa će se s njima snaći i oni koji inače nisu prevješti. Uostalom, možete ih nanijeti samo na unutarnji kut oka i nećete pogriješiti, to je jedan od trenutno najvećih trendova. Za potpuni look samo dodajte maskaru.

FOTO: Instagram (@carebears, @hipdot)

Učitati još
Zatvori