Sofia Richie tijekom svadbenog vikenda nosila je maskaru od 10 eura. Može se kupiti i kod nas
Sofia Richie tijekom svadbenog vikenda nosila je maskaru od 10 eura. Može se kupiti i kod nas

Sofia Richie tijekom svadbenog vikenda nosila je maskaru od 10 eura. Može se kupiti i kod nas

Stvarno biste morali biti na nekom dalekom otoku ili mjestu bez pristupa internetu da ne znate da se prošlog vikenda udala Sofia Richie. Raskošno vjenčanje na jugu Francuske obilježile su famozne Chanel kombinacije koje je mladenka nosila. Njihove kreacije nosila je cijelog vikenda, a tri glavne haljine – ona za probnu večeru, za vjenčanje i ona u koju se presvukla, također potpisuje Chanel.

S obzirom na to da se toliko puta presvlačila, Sofia je morala odabrati jednostavnu frizuru i makeup koji paše na sve. Nosila je jednostavnu punđu s razdjeljkom na sredini. Šminka je bila minimalna, a do izražaja je došla njezina prekrasna koža. Naglašene su bile usne i obrazi, a zahvaljujući njezinoj vizažistici Pati Dubroff, znamo koji točno proizvodi su korišteni.

Obožavana Maybelline maskara

Naime, Dubroff je sve podijelila na svojem TikToku, očekivano, puno proizvoda potpisuje Chanel. Ipak, jedan nam je posebno zapeo za oko, a to je maskara od 10 dolara koju obožavaju i Hrvatice. Radi se o Maybelline Lash Sensational vodootpornoj maskari. Mnogi će vam reći da je ova maskara sveti gral beauty proizvoda za oči. Ona istovremeno razdvaja, izdužuje i uvija trepavice i uz sve to se ne razmazuje i ne preslikava.

Ako želite još prirodniji look od ovog kakav je Sofia nosila, Maybelline maskara u nijansi Burgundy brown pravi je izbor. Osim što će izgledati prirodno, ona će divno naglasiti zelene oči. Osim kultne maskare, Patty Dubroff koristila je većinom kremaste proizvode koji su trenutno jako popularni. To i ne čudi s obzirom na činjenicu da upravo oni licu daju taj prirodniji, no makeup look.

Look prikladan za sve prigode

Ljepota kremastih proizvoda je u njihovoj multifunkcionalnosti. Recimo, Chanel Baume Essentiel stick, koji je Dubroff koristila za Richie, može se koristiti na obrazima, kapcima i usnama.

Ovakav no makeup look, kao što vidimo, prikladan je za svečane prigode. Istovremeno, savršeno je nosiv u svakodnevnom životu. On nije prenapadan ni presvečan. Cilj takve šminke je naglasiti ono najbolje na licu te zdravu i njegovanu kožu.

Inače, maskaru iz ovog teksta možete pronaći u domaćim drogerijama.

FOTO: Profimedia, Maybelline

Učitati još
Zatvori