Je li Maybelline upravo izbacio maskaru koja će s trona skinuti kultnu SkyHigh?
Je li Maybelline upravo izbacio maskaru koja će s trona skinuti kultnu SkyHigh?

Je li Maybelline upravo izbacio maskaru koja
će s trona skinuti kultnu SkyHigh?

Sinoć je u Laubi – kući za ljude i umjetnost predstavljena nova Maybelline Lash Sensational Firework maskara.

Maybelline New York podiže trepavice do neslućenih visina s novom, upečatljivom maskarom Lash Sensational Firework dizajniranom  za dinamičnu gradsku djevojku koja odiše neodoljivom mješavinom stava, samopouzdanja i stila. Ovaj revolucionarni dodatak kultnoj kolekciji Lash Sensational oživljava i rasplamsava trepavice na način koji je usporediv upravo s vatrometom, u što su se uvjerili i uzvanici na sinoćnjem eventu.

MAYBELLINE maskara (2)
PRiredba MAYBELLINE event JUNE (7 of 108)

Uzavrela atmosfera

Ovu posebna večer u jednom od najljepših zagrebačkih prostora, autentičnoj i urbanoj Laubi, uveličala je glazbena diva Jelena Rozga, nakon koje je sveprisutne rasplesala DJ Forora, koja se na sceni istaknula svojim originalnim i energičnim DJ setovima.

Jelena Rozga 2

Maybelline Lash Sensational Firework maskara

Ono što izdvaja Firework maskaru je njena SuperSpark Brush tehnologija. Naziv je inspiriran vatrenim iskrama jer četkica SuperSpark daje uistinu blještav rezultat, a mali zupci odvajaju trepavice od korijena do vrha pružajući ravnomjerno, dosljedno nanošenje. Spiralan dizajn četkice pruža izvanredan učinak za ultra voluminozne i duge trepavice. Također, s formulom koja sadrži Pro Vitamin B5, ova maskara ne samo da daje izvanredan učinak od 360°, već trenutno podiže i njeguje vaše trepavice koje postaju ultra-voluminozne, nevjerojatno duge i besprijekorno uvijene dok kratke i tanke trepavice postaju stvar prošlosti. Pro Vitamin B5, poznat po tome što zadržava vlažnost i poboljšava mekoću dodan je kao regenerator za trepavice, a formula s visokom razinom polimera osigurava izgled otporan na razmazivanje. Ova je formula osmišljena kako bi pružila snažan volumen trepavicama bez osjećaja težine. Mineralni pigmenti dolaze u kombinaciji s pojačivačima boje te pomažu stvoriti tamnu zasićenu boju za izvanredan učinak.

Lea Zeba
PRiredba MAYBELLINE event JUNE (104 of 108)

Dramatičan i glamurozan izgled

Za najbolji rezultat potrebno je uvući štapić maskare uz sam korijen pa ga okrenuti dok se podiže kroz dužinu trepavica, što omogućuje četkici 360 SuperSpark definirati trepavice ostavljajući ih eksplozivno voluminoznima te savršeno razdvojenima. Maybelline Lash Sensational Firework maskara savršeno se prilagođava i svakoj prilici, bilo da ona zahtjeva prirodan ili dramatičan, glamurozan izgled.

Martina Vuletic 2
Ema Luketin

Ne čudi da je za lansiranje Lash Sensational Firework maskare Maybelline New York udružio snage s kraljicom samopouzdanja Emily Ratajkowski, a sada i vi možete odisati istom samouvjerenošću koja privlači pozornost i ostavlja trajan dojam. Prihvatite svoj unutarnji vatromet i svakim treptajem pokažite svoj beskompromisni stav!

Tko je sve uživao u Laubi na predstavljanju Maybelline Lash Sensational Firework maskare pogledajte u nastavku.

Martina Vuletić
Martina Vuletić

Foto: John Pavlish i Matej Jurčević

Učitati još
Zatvori