Massimo Dutti predstavio prvu kolekciju parfema

Massimo Dutti istaknuo se kao jedan od najpopularnijih brendova na high street sceni. Umjesto trendi predznaka kojeg nose modeli njegovih sestrinskih brendova iz Inditex grupe poput Zare, Bershka i Stradivariusa, Massimo Dutti od samog početka nosi predznak Premium brenda čije kolekcije stvaraju klasični i jednostavni, ali i moderni i posebni komadi stvoreni od finih materijala. Svojom estetikom, posvećenošću detaljima i kvalitetom izrade Massimo Dutti može se mjeriti s high end brendovima, no njegove cijene zadržavaju se tik unutar granica luksuznijih high street brendova. Neodoljivi spoj klasičnog i modernog koji krasi svaku kolekciju i svaki komad s Massimo Dutti potpisom popularni high street brend sada je preslikao na svoju prvu kolekciju parfema.

STIGLI SU MASSIMO DUTTI PARFEMI

Sofisticirani dizajn i opojni mirisi krase prvu kolekciju parfema s Massimo Dutti potpisom. Baš poput njihovih odjevnih komada, Massimo Dutti parfemi nose eleganciju u svakoj kapljici i savršeno prenose karakter i duh Massimo Dutti žene – odvažne i ženstvene, samozatajne i seksipilne. Prva kolekcija parfema poznatog high street brenda donosi tri ženska i tri muška mirisa. Kashbah Sunset, Island Accort i Sandy Papirus su tri muška Massimo Dutti parfema koja možete pronaći ovdje, a u nastavku vam predstavljamo Manhattan Lights, Souffle Marais i Evening Whispers – tri ženska mirisa i odličnu kampanju koja ih prati, a koje pronaći možete u svim Massimo Dutti dućanima i u službenom web shopu brenda.

Manhattan Lights

Manhattan Lights je moderni parfem koji predstavlja i prenosi onaj isti koncept elegancije koji je najveći kozmopolit među gradovima pretvorio u ikonu suvremene mode.

Souffle Marais

Pročišćen i s divnom jednostavnošću u samom imenu i pakiranju, Souffle Marais krasi francuski pečat koji se provlači kroz njegove opojne puderaste i moćne note i spaja ih s eteričnim mirisima koji prizivaju autentičnost prirodnih mirisa.

Evening Whispers

Aroma koju krasi mističan karakter i alkemičan spoj voćnih, floralnih i neporecivo karizmatičnih spicy mirisnih nota stvara parfem Evening Whispers, parfem koji ostavlja snažan trenutni dojam, ali i neodoljivi mirisni trag iza sebe.

Foto: Massimo Dutti

0