I Massimo Dutti ima svoj adventski kalendar, prepun chic iznenađenja

I Massimo Dutti ima svoj adventski
kalendar, prepun chic iznenađenja

Groznica adventskih kalendara i službeno je počela, a ako se pita nas, sada je idealan trenutak da ih i nabavite. Zalihe brojnih brendova strogo su ograničene zbog transportne logistike, pa su i mnogi stručnjaci savjetovali da sve na temu Božića nabavimo na vrijeme. Ono što je nekoć bio last minute shopping, sada bi mogao postati first minute, a mi već sada razmišljamo kome ćemo namijeniti sve predivne kalendare koji su posljednjih tjedana stigli na tržište.

Cijelom nizu poznatih brendova, jučer se i službeno pridružio Massimo Dutti, koji je svojim kupcima ponudio vlastitu verziju adventskog kalendara za Božić 2021. Očekivano, obiluje minijaturnim i vrlo chic iznenađenjima, pa će uistinu biti lijepo iznenađenje za nekoga – ili ćemo ga pokloniti čak sebi!

Massimo Dutti adventski kalendar za Božić 2021.

Što nam je brend zapravio predstavio u svom adventskom kalendaru?

Riječ je svakako o kalendaru beauty karaktera, što znači da ćete u njemu otkriti iznenađenja iz Massimo Dutti kolekcije za njegu tijela: sapune za ruke i tijelo, kreme za ruke i tijelo, gelove za čišćenje, mirisne svijeće i kolonjske vode. I sve to u vrlo elegantnoj, dizajnerskoj kutiji, koju ćete bez sumnje poželjeti zadržati i nakon što se svi prozorčići odnosno kutijice isprazne. Kalendar istražiti možete u nastavku, a nabaviti ga možete ovdje.

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori