Maska koja zaglađuje dehidracijske bore i duboko njeguje usne
Maska koja zaglađuje dehidracijske bore i duboko njeguje usne

Maska koja zaglađuje dehidracijske
bore i duboko njeguje usne

Usne su simbol mladosti i ljepote te igraju glavnu ulogu u privlačnosti i izražavanju naših emocija. Kao i koža područja oko očiju, koža konture usana jedno je od najkrhkijih područja lica. Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi vanjski čimbenici pospješuju pojavu bora i borica te postupni gubitak tonusa kožnog i mišićnog tkiva, kao što su: pušenje, dugotrajno izlaganje UV zrakama, čak i vremenski uvjeti. Usne i njihova kontura su vrlo često podložne značajnoj dehidraciji i gubitku tonusa. Stvaraju se borice i dolazi do opuštanja, što će za posljedicu imati lošije definiranu konturu usana. Liftkiss je cjelovita njega koja usnama pruža potrebnu zaštitu.

maska za usne
Liftkiss

Ciljano rješenje za dehidrirane, oštećene usne s vidljivim znakovima starenja

Zahvaljujući svojoj bioceluloznoj podlozi i učinku druge kože, Liftkiss savršeno prianja i prilagođa- va se usnama, pritom prekrivajući njihove konture. Obogaćena obnavljajućim aktivnim sastojcima, ova prethodno natopljena maska potiče učinkovito obnavljanje kože, smanjujući tako oštećen izgled usana. Njezina formula, ispunjena hidracijskim aktivnim sastojcima, pruža trenutačni učinak popunjavanja usana, a istovremeno smanjuje osjećaj neugodnosti. Usne su gipkije i punije. Savršeno su zaštićene od dehidracije.

S jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka za zaglađivanje, ova iznimna maska za popunjava- nje smanjuje dehidracijske bore i trenutačno stvara vidljiv učinak zatezanja usana i njihove konture. Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea) ograničava mikrokontrakcije koje uzrokuju pojavu bora na području konture usana.

Dehidracijske bore na području konture usana su vidljivo smanjene. Usne su hidrirane, zaglađene i popunjene. Ovaj se proizvod preporučuje za trenutna stanja dehidriranih, oštećenih usana i s vidljivim znakovima starenja.

Bioceluloza 100% prirodna i biorazgradiva podloga

Tehnologija inovativne podloge koja potječe iz područja biomedicine u početku je razvijena za liječenje teških opeklina u bolnicama zahvaljujući njezinim jedinstvenim svojstvima zacjeljivanja i obnavljanja kože.

Prerađene u Francuskoj, bakterije se uzgajaju na biljnoj podlozi fermentacijom u kokosovoj vodi i tako omogućavaju dobivanje bioceluloze. Njezina jedinstvena 3D struktura sastoji se od vrlo fine mreže celuloznih nanovlakana. Ova biocelulozna vlakna su 200 puta finija od prirodne celuloze. Zapravo, bioceluloza je promjera oko 20 nm, što joj omogućuje stvaranje filma koji savršeno prianja uz kožu i određene bore. Deset je puta učinkovitija od uobičajenih maski!

Prednosti bioceluloze:

• Njezina vrlo visoka sposobnost upijanja omogućuje joj da sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, što povećava učinkovitost proizvoda.
• Biocelulozna vlakna djeluju kao drugi sloj kože: idealna su za tanku i krhku kožu usana.
• Ima sposobnost minimiziranja nadraživanja.
• Sprječava dehidraciju kože.

3 pravca djelovanja aktivnih sastojaka

Popunjavajuće djelovanje

Hijaluronska kiselina (niske molekularne težine) djeluje poput »molekularne spužve«, upijajući vodu do 1000 puta svoje težine i tako poboljšava stanje izvanstaničnog matriksa za održavanje optimalne hidracije kože.

Hidrirajući biljni šećeri optimiziraju zalihe vode povećanjem sadržaja glikozaminoglikana (hijaluronske kiseline) u koži. Također pomaže smanjiti transepidermalni gubitak vode (engl. Transepidermal Water Loss, TEWL) potičući sintezu lipida i ključnih proteina u kožnoj barijeri (keratin, lorikrin).

Obnavljajuće djelovanje

Ekstrakt sjemenki rogača povećava sposobnost popravljanja oštećene kože i ubrzava oporavak tkiva kože koje je napadnuto, obnavljajući tako ključne funkcije epiderme, osobito njezinu zaštitnu funkciju.

Ekstrakt morske alge wakame poboljšava sposobnost pohranjivanja vode u dermi i jača koheziju rožnatog sloja za zadržavanje vode u dubljim slojevima.

Zaglađujuće djelovanje

Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea), aktivni sastojak koji ciljano djeluje protiv bora, zaglađuje neravnine konture usana i trenutačno ograničava mikrokontrakcije koje stvaraju i pogoršavaju bore.

Biopolimeri slatkog badema tvore kontinuirani i elastični film koji zaglađuje i zateže kožu, gotovo kao učinak liftinga.

Kompleks crvene morske alge i ekstrakta ploda tare ima snažna svojstva liftinga koja pomažu poboljšati mikroreljef kože.

Prednosti njege

Iznimna njega za zaglađivanje i popunjavanje, Liftkiss sadrži brojne prednosti:

• hidrira usne i konturu usana
• intenzivno obnavlja gornje slojeve kože
• smiruje oštećene usne
• zaglađuje borice na konturi usana
• pruža trenutačni učinak popunjavanja
• daje gipkost i volumen za zaobljenije usne.

FOTO: Instagram (@angelpremium), PR, iStock

Učitati još
Zatvori